Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αγιασμός για τον “ΠΥΡΣΟ”

«Με τη βοήθεια του Θεού θα κυλήσει και η φετινή χρονιά για τον Πυρσό»

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδη, του Δ.Σ. της ομάδας και εκπροσώπων της ΕΠΣ  ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας του Πυρσού ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που ξεκινάει ουσιαστικά την Κυριακή με τον πρώτο αγώνα ντέρμπυ με τα Λευκάδια Ημαθίας.

«Είμαστε έτοιμοι από όλες τις πλευρές….

να ξεκινήσουμε αυτή την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά και κυρίως οι παίκτες και ο προπονητής  που πιστεύω ότι έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά όλο το διάστημα της προετοιμασίας και αυτό θα φανεί το επόμενο διάστημα. Εμείς στη διοίκηση του Πυρσού ευελπιστούμε ότι οι φίλαθλοι της πόλης και των χωριών θα βοηθήσουν και φέτος και θα στηρίξουν αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται με την ιστορική φανέλα του Πυρσού…» τόνισε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Βάϊος Κόραβος.

Καλή πορεία στις δυο ομάδες των Γρεβενών Πυρσό και Αεράτα ευχήθηκε   ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης  και επεσήμανε  «Πιστεύω αυτές οι δυο ομάδες θα αποτελέσουν την ελπίδα για την αναγέννηση του γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου. Εύχομαι τα καλύτερα  στις δυο ομάδες και στον Πυρσό καλή πορεία και άνοδο στη Γ΄ Εθνική».

Την ανάγκη  στήριξης των φιλάθλων  των Γρεβενών τόνισε και ο γραμματέας της ομάδας Μίλτος Μπασδέκης , ευχόμενος καλή επιτυχία στην πορεία της ομάδας.