Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τεντόγλου: “Η Ελλάδα πλέον δεν λειτουργεί”

Η Εθνική ομάδα στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο “χρυσός” Μίλτος Τεντόγλου κι η Βούλα Παπαχρήστου μίλησαν κατά την άφιξή τους. Ιδιαίτερα καυστικός ο Έλληνας πρωταθλητής για την στάση της πολιτείας.
Κανένας εκπρόσωπος της Πολιτείας δεν ήταν στο αεροδρόμιο. Ο “χρυσός” Μίλτος Τεντόγλου κι η Βούλα Παπαχρήστου μίλησαν κατά την άφιξή τους. Ιδιαίτερα καυστικός ο Έλληνας πρωταθλητής για την στάση της πολιτείας.

Να τι είπαν:

Μίλτος Τεντόγλου: “Κάθε μετάλλιο είναι σπουδαίο, μοναδικό, μοναδικός αγώνας κι εμπειρία. Κάθε μετάλλιο που παίρνω θέλω να λέω στον εαυτό μου πως δεν σημαίνει τίποτε και με την ίδια θέληση να πάω για το επόμενο. Τα όρια μου θεωρώ πως είναι αρκετά ψηλά και πως ακόμα δεν τα έχω φτάσει, δεν τα έχω καν πλησιάσει. Ελπίζω να είμαι υγιής κι αυτό να το αποδείξω και να φέρω όσα μπορώ. Επόμενός μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και θέλω να είμαι εκεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Εκεί είναι όπως κανένας άλλος αγώνας, εκεί πρέπει να είσαι πραγματικά πολύ προετοιμασμένος.

Όλα για μας φέτος ήταν πολύ δύσκολα. Όλα ήταν εναντίον μας. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας. Ακόμα και τώρα δεν έχουμε κανέναν δίπλα μας κι έτσι έχουμε συνηθίζει γι’ αυτό κι εγώ έχω μάθει να μην τους υπολογίζω. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη στιγμή, γιατί λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν λειτουργεί”.

Παπαχρήστου
Βούλα Παπαχρήστου: “Δεν είμαι ούτε στεναχωρημένη ούτε απογοητευμένη. Είναι όπως κάθε αγώνας που μπορεί να έρθει όπως δεν θες να έρθει. Ο πρωταθλητισμός σε αυτά τα επίπεδα τα έχει αυτά και πρέπει να είσαι έτοιμος να το αντιμετωπίζεις. Πρέπει να κοιτάξω γρήγορα μπροστά γιατί η χρονιά τρέχει κι εμένα πρέπει να με βρίσκει έτοιμη κάθε φορά. Είμαι μια έμπειρη αθλήτρια μου έχουν ξανατύχει αναποδιές, ξέρω ποια είμαι και τι μπορώ να κάνω. Συνεχίζω στο επόμενο βήμα. Περιμένω τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρέπει να είμαι σε καλό επίπεδο για να βρεθώ στο Τόκιο, με έναν χρόνο παράταση λόγω των όσων συμβαίνουν στον πλανήτη”.

 

Αποστόλης Νταλούκας 

novasports.gr