Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Aνακοίνωση υποψηφιότητας της Ιφιγένειας Στεργιούλα με τον συνδυασμό “Ανατροπή Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας”

H Ιφιγένεια Στεργιούλα είναι 24 χρόνων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε Γρεβενά όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα Η καταγωγή της είναι από τους Φιλιππαίους και το Πρόσβορο Γρεβενών.
Είναι κόρη του δικηγόρου Αχιλλέα Στεργιούλα και της εκπαιδευτικού Βασιλικής Μιχαλογιάννη. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην οποία εισήχθη, ως αριστούχος και σήμερα ασκούμενη δικηγόρος. Παράλληλα εργάζεται στο γραφείο κτηματογράφησης Γρεβενών.
Μιλάει πολύ καλά την αγγλική και την γερμανική γλώσσα και έχει άριστες γνώσεις (ανώτατο πτυχίο) υπολογιστών.
Τον Ιανουάριο του 2019 εισήχθη πρώτη στο τμήμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Μακεδονίας με την διαδικασία των κατατακτηρίων εξετάσεων.
Έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε διάφορα συνέδρια νομικής και πολιτικής φύσης.
Θεωρεί καθήκον και υποχρέωση του νέου ανθρώπου να δραστηριοποιείται και να συμμετέχει στις κοινωνικές διεργασίες και να προσφέρει με τις γνώσεις του, το πάθος του, τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά του. Κατά την γνώμη της η τοπική αυτοδιοίκηση ως θεσμός άμεσης δημοκρατίας μας φέρνει πιο κοντά στους συμπολίτες και στα προβλήματα μας και μας δίνει την δυνατότητα να τα λύσουμε με τις δικές μας κυρίως δυνάμεις.
Στις εκλογές του Μαΐου θα συμμετέχει σε έναν συνδυασμό που αποτελεί σύνθεση έμπειρων αυτοδιοικητικών και νέων ανθρώπων με επικεφαλής τον Κώστα Παλάσκα, που η μέχρι σήμερα ενασχόλησή του με τα κοινά δείχνει έναν άνθρωπο έντιμο, ειλικρινή, εργατικό με όραμα και διάθεση για προσφορά

ifigeneia2

Δείτε ακόμα