Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών

Με έντονη την παρουσία του κόσμου και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στις Τοπικές Κοινότητες Βατολάκκου, Ελευθέρου, Κυρακαλής, Οροπεδίου, Συνδένδρου και Ροδιάς στο πλαίσιο των ενημερωτικών του επαφών και συναντήσεων με τους δημότες του Δήμου Γρεβενών.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης, μιλώντας στους κατοίκους, οι οποίοι υποδέχθηκαν τον ίδιο και τα στελέχη του συνδυασμού του με ιδιαίτερη θέρμη, αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τόνισε με έμφαση «Είμαστε σήμερα εδώ κοντά σας για να σας ακούσουμε, να κάνουμε έναν ειλικρινή διάλογο για τα προβλήματα που υπάρχουν, για όλα αυτά που μείνανε άλυτα τα τελευταία χρόνια. Είμαστε εδώ όχι για να σας υποσχεθούμε λύσεις που δεν είναι εφικτές. Αλλά λύσεις που μπορούν να υλοποιηθούν και να αλλάξουν την ποιότητα της καθημερινότητάς σας».

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο κ. Κουπτσίδης έκανε μία σύντομη αναφορά στα χρόνια της Δημαρχιακής του θητείας τονίζοντας: «τα χρόνια της θητείας μας στο νέο «Καλλικρατικό» Δήμο εργασθήκαμε σκληρά, και καταφέραμε αυτό που από την πρώτη στιγμή φάνταζε δύσκολο και ακατόρθωτο, να νοικοκυρέψουμε οικονομικά το δήμο, να ανεβάσουμε και άλλο το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες, να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που το είχαν πραγματικά ανάγκη.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε λύση στα μικρά ακόμη και στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών μας, να σταθούμε δίπλα στους νέους μας, στις μητέρες, στις άνεργες γυναίκες και στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Δίπλα σε όλους τους δημότες μας.

Είχαμε δεσμευθεί τόνισε να μην αφήσουμε Καμία ευκαιρία χαμένη. Το είπαμε και το κάναμε πράξη. Βάλαμε οριστικά ΤΕΛΟΣ στις εποχές των χαμένων ευκαιριών. Το ίδιο κοιτώντας σας στα μάτια, σας υποσχόμαστε και σήμερα»

Τέλος ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ζήτησε να στηρίξουν τη νέα του προσπάθεια: «θέλουμε για ακόμη μία φορά ψήφο εμπιστοσύνης για να ολοκληρώσουμε αυτά που είχαμε ξεκινήσει και προγραμματίσει για έναν σύγχρονο και αναπτυξιακό Δήμο».

Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μαΐου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Χριστοφόρου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Μεγάρου και παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν του Αγίου στο ομώνυμο εκκλησάκι.

 

Δείτε ακόμα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ!!