Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Λευτέρης Τζιόλας: αυτά είναι τα ακίνητα, που έχουν εκχωρηθεί στο Υπερταμείο

Όλοι οι ΚΑΕΚ των 10.119 ακινήτων του Δημοσίου για όλη τη Χώρα, που έχουν εκχωρηθεί στο Υπερταμείο (ΕΤ.Α.Δ., Α.Ε.) , ΦΕΚ Β΄2320_19.06.2018 , στο συνημμένο αρχείο (σε μορφή excell).

 

Κάθε Δήμος, που εκτός των πρώτων αριθμητικών ψηφίων στους Κωδικούς, αναφέρεται με τη συγκεκριμένη περιοχή του και στις δύο τελευταίες στήλες, διαθέτει Υπηρεσία Περιουσιολογίου -Κτηματολογίου, έχει υποχρέωση να διαπιστώσει ποιά ακίνητα Δημόσιας ή Δημοτικής Περιουσίας έχουν εκχωρηθεί και να αντιδράσει αποφασιστικά, μαζί με τις Νομαρχίες (Περ. Ενότητες), τις Περιεφέρειες, όλους του Κοινωνικούς Φορείς και τους Πολίτες.
Π.χ., για την ιδιαίτερη πατρίδα μου (Γρεβενά), από το Α/Α : 4681 – Α/Α : 4718 (συνολικά 38 ακίνητα !!) υπάρχει πλήρης αποτύπωση, η αντίστοιχη Υπηρεσία (αν χρειασθεί σε συνεργασία και με τις Υπηρεσίεςς του Εθνικού Κτηματολογίου), μπορεί να αποδωθεί επακριβώς η πλήρης εικόνα και να υπάρξει η απολύρως αναγκαία, δίκιαια και αποτελεσματική δράση.

Σε κάθε περίπτωση, ο κεντρικός στόχος είναι : 
Ακύρωση αυτού του ΦΕΚ, αυτής της Απόφασης, στο σύνολό του, ΤΩΡΑ !

Ελευθέριος Τζιόλας

 Δείτε εδώ τους ΚΑΕΚ

 

ΔΕΙΤΕ επισης … 

Λευτέρης Τζιόλας: ανάγκη άμεσης αντίδρασης στην εκχώρηση των Δημοσίων Ακινήτων στο Υπερταμείο (VIDEO)

Για την ανάγκη άμεσης αντίδρασης των υπευθύνων, στην εκχώρηση των 38 Δημοσίων Ακινήτων από το Νομό Γρεβενών στο Υπερταμείο για 99 χρόνια, ως εγγύηση αποπληρωμής του χρέους μίλησε αποκλειστικά στο greveniotis.gr, ο πρώην υφυπουργός και πρ.βουλευτής Γρεβενών Λευτέρης Τζιόλας.

Ο κ.Τζιόλας τόνισε μεταξύ άλλων : «ο κάθε Δήμος κάθε δημοτική υπηρεσία, μπορεί να βρει ποια είναι τα ακίνητα που βρίσκονται στην δική του περιφέρεια, στα Γρεβενά παραδείγματος χάρη υπάρχουν 38 ακίνητα τα οποία βρίσκονται μέσα σε αυτήν. Είναι απαραίτητο είναι ζωτική ανάγκη είναι θέμα ζωής και θανάτου για την πόλη των Γρεβενών για την κοινωνία των Γρεβενών… απευθύνω έκκληση προς ολους, στα πατριωτικά αισθήματα απευθύνομαι στην υπευθυνότητα του καθένα από τους ανθρώπους που έχει θέση υπεύθυνη, θέση διοίκησης, είτε σε δημοτικό επίπεδο είτε σε περιφερειακό επίπεδο, είτε σε υπουργικό επίπεδο, ή οπουδήποτε στην κυβέρνηση που σχετίζονται με τα θέματα αυτά, να σταματήσει αυτό το φαινόμενο, να ακυρωθεί αυτή η απόφαση. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε την δημόσια περιουσία η οποία όπως έχω ξαναπεί, ανήκει στο έθνος και στο λαό»

Να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση με την αριθμ. ΥΠΟΙΚ 0004586 ΕΞ 2018 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών (ΦΕΚ Β’ 2320 / 19-6-2018) μεταβίβασε στην ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε. 10.119 ακίνητα, κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου, συνολικού εμβαδού γης 511.357.451 τ.μ. και συνολικής δομημένης επιφάνειας 22.601 τ.μ.