Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τώρα τα ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΡΟΪΟΝΤΑ μας …και στα Τρίκαλα.

Την Πέμπτη το βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στα εγκαίνια ενός καινούριου μαγαζιού στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας. 

Σ’ ένα μαγαζί βιολογικών προϊόντων..ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΥΣΕΩΝ, το όνομα του μαγαζιού.

 

Ένα μαγαζί φτιαγμένο με μεράκι και γούστο. Τα προϊόντα του διαλεγμένα με προσοχή έτοιμα να ικανοποιήσουν τον κάθε πελάτη με τον καλύτερο τρόπο.

Σ΄αυτό λοιπόν το μαγαζί δεν μπορούσαν να λείπουν τα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ!

Και φυσικά το βιβλίο …Μανιτάρια από το δάσος στην κουζίνα.
Έγινε παρουσίαση του βιβλίου και περισσότερο ενημερώθηκαν οι πελάτες για τη ωφελημότητα των μανιταριών στη διατροφή μας.

Όλοι είχαν κάτι να πούνε και να ρωτήσουν για το πως μαγειρεύουμε ,πως μαζεύουμε και πως συντηρούμε τα μανιτάρια μας …τα άγρια αλλά και της καλλιέργειας

Ο Νίκος ,ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ένας εξαιρετικός άνθρωπος ,ευγενικός ,πρόθυμος με όλους φρόντισε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά.

Δεν έλειψε και ο Σεφ Ηλίας Σταφυλάς Τρικαλινός και αυτός ,ο οποίος είχε φτιάξει καταπληκτικούς μεζέδες. Ξεχώρισαν το ριζότο με κάστανα και μανιτάρια, τα μανιτάρια με χυμό καρύδας και η μανιταρόπιτα.

Φυσικά το έπαιξα και συγραφέας…υπέγραψα και βιβλία για τους πελάτες!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ…Εγω δηλώνω με περηφάνια ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ!

Την τιμητική του στη βραδιά των εγκαινίων είχε και ο Φώτης Παρασκευίδης μανιταρισυλέκτης και πετυχημένος επιχειρηματίας στο θέμα ΜΑΝΙΤΑΡΙ στα Γρεβενά και όχι μόνο. Μαζί του οι ακούραστοι συνεργάτες Γιώτα και Στέλλα που έστησαν με πολύ γούστο και μεράκι τα ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΡΟΪΟΝΤΑ των Γρεβενών

Γενικά ήταν μια βραδιά όμορφη νόστιμη και πολύ μα πολύ φιλική.

Καλές δουλειές Νίκο ! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου. Το μαγαζί σου πανέμορφο και τα προϊόντα σου επιλεγμένα ένα -ένα και προπάντων υγιεινά και σε πολύ καλές τιμές.