Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ – Η ωμή αλήθεια που δόλια μας αποκρύπτουν (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα από τους «Ενεργούς Πολίτες Δ. Μακεδονίας» για θέματα υγείας με ομιλητές, τον Ανδρέα Γιαννουλόπουλο Καρδιολόγο- Πνευμονολόγο, και τον Δημοσθένη Παπαμεθοδίου, Νευρολόγο στην Κλασική Ομοιοπαθητική (μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών).
Κατά τη ομιλία τονίστηκε η κατακόρυφη αύξηση της νοσηρότητας σε όλο το φάσμα των ασθενειών με την δόλια παραποίηση και απόκρυψη της γνώσης , ειδικά την τελευταία επταετία των «μνημονιακών – κατοχικών κυβερνήσεων» με την έκρηξη της ανεργίας και της φτώχειας, που οδήγησε τον ελληνικό λαό σε μια γενοκτονία, αφού έχουμε μείωση των γεννήσεων και αύξηση των θανάτων και των αυτοκτονιών.

Δειτε στα video που ακολουθούν τις δηλώσεις τους στο greveniotis.gr, αλλα και ολόκληρη την ομιλία των γιατρών.

 οι ομιλίες του Ανδρέα Γιαννουλόπουλου  και του Δημοσθένη Παπαμεθοδίου

 

ΣΧΟΛΙΟ: Η κρίση που βιώνουμε σήμερα, ξεπερνά τα όρια της κοινωνικής ανέχειας και είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε πλέον για άμεσο βιασμό της εθνικής μας συνείδησης που αγγίζει τα όρια του εξωπραγματικού!!! Ο εγκλωβισμός της ανθρώπινης νοημοσύνης περιορίζεται πλέον στην ανθρώπινη ανάγκη για επιβίωση, οικονομική και βιολογική. Αλλά η επιφανειακή αυτή πραγματικότητα, συντηρεί την σημερινή ουτοπία, που μας οδηγεί απροκάλυπτα σε ξεκάθαρο αδιέξοδο.