Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ύψιστη Τιμή για τον Γρεβενιώτη Αχιλλέα Τσεπίδη να κρατά ψηλά την γαλανόλευκη κατά την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Παίδων στην Αρμενία!

Δυναμική και γεμάτη χαμόγελα η Εθνική μας Ομάδα Παίδων – Κορασίδων στην Τελετή Έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας στο Γερεβάν!

Με μία φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης άνοιξε σήμερα η «αυλαία» του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας  Παίδων – Κορασίδων, στο Γερεβάν με την Εθνική μας Ομάδα να δίνει δυναμικό παρόν τόσο στην παρέλαση όσο και κατά της διάρκειά της Τελετής. Σημαιοφόρος της Ελληνικής αποστολής ο Γρεβενιώτης Αχιλλέας Τσεπίδης!

Στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, βρίσκονται από χθες τα «γαλανόλευκα γάντια»  πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους με σκοπό να εκπληρώσουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την  κορυφή‼️ Στο πλευρό των σπουδαίων αθλητών μας βρέθηκε σήμερα ο ισχυρός άνδρας της EUBC κ. Ιωάννης Φιλιππάτος, ο οποίος έδωσε τις θερμότερες ευχές του σε όλους τους εκπροσώπους μας και φωτογραφήθηκε μαζί τους δημιουργώντας ένα ξεχωριστό κλίμα σε όλη την Ελληνική αποστολή‼️

Ανάμεσα στους 448 αθλητές από 58 κράτη αναλυτικά η Εθνική μας Ομάδα αποτελείται από τις Γεωργοπούλου και Κάντζαρη και τους Κωνσταντινούδη, Καλαμάρη, Τσεπίδη, Βασιλειάδη, Φωτιάδη, Τόπαλο, Παυλίδη και Πουμπουρίδη. 

Καλή επιτυχία σε όλη την Ελληνική αποστολή!