Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Μίλτος Τεντόγλου: Πρόκριση στον τελικό με την πρώτη!

Είτε αγωνίζεται στο πανελλήνιο στην Ελλάδα, είτε στο παγκόσμιο στο Κάλι, ο Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει να εκπλήσσει με τον ίδιο τρόπο.

Πρόκριση στον τελικό με την πρώτη!

 

Ως μεγάλος και έμπειρος αθλητής λειτούργησε ο Μιλτιάδης Τεντόγλου στον προκριματικό του μήκους στην πρώτη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Κάλι της Κολομβίας.

 

Ο ταλαντούχος αθλητής με το άλμα του στα 7,57 μ. (0,8), στην πρώτη του προσπάθεια επιβεβαίωσε πως είναι ένας από τους εκείνους, που θα διεκδικήσουν μια θέση στην εξάδα στον τελικό του αγωνίσματος.

 

 Φωτογραφία Χουάν Κάρλος Κουιντέρο

 

Ο αθλητής του Βαγγέλη Παπανίκου εξασφάλισε δίχως κανένα πρόβλημα το απευθείας όριo των 7,45 μ. και έδειξε πως το απόγευμα της Πέμπτης (ξημερώματα Παρασκευή, 02.30 για την Ελλάδα) θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μια επίδοση καλύτερη από το 7,69 μ. που πέτυχε φέτος και αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ παίδων.

Το 7,57 μ. ήταν η καλύτερη επίδοση του πρώτου γκρουπ και η τέταρτη στο σύνολο. Καλύτερος όλων ήταν ο Αυστραλός Ντάρσι Πόπερ με 7,88 μ. (-0,1).

 

Δεύτερος με 7,73 μ. ήταν ο Γιουάν Εχεβάρια (Κούβα) με 7,73 μέτρα. Δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα ο Παναγιώτης Μαντζουρόγιαννης, που ολοκλήρωσε τον αγώνα του με τρία άκυρα άλματα.

 

 

sport24 & sportsfeed