Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Οι παίδες του ΠΑΟΚ πρωταθλητές στα Γρεβενά (video)

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013 η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων στα Γρεβενά με την απονομή των μεταλλείων στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης,  αναδεικνύοντας πρωταθλητή Ελλάδας την ομάδα του ΠΑΟΚ ο οποίος επικράτησε με 81-65 του Ίκαρου Καλλιθέας. Είναι το πέμπτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων που  κατακτά ο ΠΑΟΚ…

στην ιστορία του. Η αρχή είχε γίνει το 1978, ακολούθησαν δύο ακόμη τίτλοι, το 1985 και το 1988, ενώ ο τελευταίος μέχρι σήμερα τίτλος είχε κατακτηθεί το 1991.

Μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα οι έξι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του κλειστού των Γρεβενών. Η ΕΟΚ απένειμε τιμητικές πλακέτες δια του επίτιμου μέλους της, Μιχάλη Βιντζηλαίου, στον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Γεώργιο Δασταμάνη και διά του μέλους του ΔΣ της, Σάββα Λόρτου, στον Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη. 

Οι προπονητές ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης τον Αντώνη Κόνιαρη του ΠΑΟΚ, που πήρε το έπαθλο από το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, Κώστα Κορομηλά. 

Κατόπιν ψηφοφορίας των προπονητών στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων αναδείχθηκαν οι Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Στράτος Ιορδάνογλου (Ικαρος Καλλιθέας), Θανάσης Ντουτζίδης (ΑΓΕ Χαλκίδας), Ανδρέας Χαϊκάλης (Δούκας) και Θόδωρος Ψυχίδης (ΠΑΟΚ). Την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γρεβενών, Αθανάσιος Καραγιάννης. 
Στην έκτη ομάδα της ΑΓΕ Χαλκίδας το αναμνηστικό παρέδωσε ο Γ.Γ. του Πρωτέα Γρεβενών Απόστολος Τζουβάρας, στον πέμπτο Σπόρτιγκ Πατρών ο πρόεδρος του Πρωτέα Γρεβενών Χαράλαμπος Πενλίδης, στους τέταρτους Τιτάνες Δράμας το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΔΥΜ, Γεώργιος Δρόσος, στον τρίτο Ικαρο Καλλιθέας η αντιδήμαρχος ανάπτυξης Γρεβενών, Κατερίνα Πέτρου, στον δεύτερο Δούκα ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γεώργιος Δασταμάνης ενώ στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ τα μετάλλια απένειμε ο Δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης και το κύπελλο το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος.

Οι γονείς των αθλητών της πρωταθλήτριας ομάδας παίδων του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους και αναφέρουν χαρακτηριστικά  «αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την ΕΟΚ ως διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, τον Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρο Σαββίδη και τον ΦΟ Πρωτέα για την άψογη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, καθώς και την κοινωνία των Γρεβενών για την άψογη φιλοξενία που επέδειξε σε μας και τα παιδιά μας.  Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά η παραμονή μας στα Γρεβενά».

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων  διοργανώθηκε από την ΕΟΚ, την ΕΚΑΣΔΥΜ, τον Δήμο Γρεβενών και τον Πρωτέα Γρεβενών.