Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

Γράφει ο Τάσος Σεβαστιάδης
Το Σάββατο 20 Απριλίου ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου συμμετείχε στη δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος νεανίδων 2018 – 2019. Στη δεύτερη φάση που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) πήραν μέρος οι πρωταθλήτριες ομάδες ενώσεων χωρισμένες σε τρεις ομίλους σε όλη τη χώρα. Στον όμιλο του Κεραυνού (πρωταθλήτριας Δυτικής Μακεδονίας) συμμετείχαν ακόμα από την Κεντρική Μακεδονία ο Πιερικός Κατερίνης, από την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη ο Αστέρας Καβάλας, τη Δυτική Ελλάδα – Ήπειρο εκπροσωπούσε ο ΠΑΣ Γιάννενα και από τη Θεσσαλία εκπρόσωπος ήταν η Ολύμπια Λάρισας.
Η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Την ομάδα αποτελούσαν οι παίκτριες Φάρου Ελένη, Χριστίνα Θεοδώρου, Δαδαλή Κωνσταντίνα, Τζημορώτα Αναστασία, Λιακόπουλου Εύα, Ασλανίδου Σοφία, Παππά Ερμιόνη και η Τσαρσιώτη Στέλλα.
Την αποστολή εκτός από τη Δήμητρα Βακουφτσή προπονήτρια και το βοηθό Αντώνη Καραγιάννη συνόδευαν η Μαρία Καλάκου έφορος, η Ειρήνη Παπαϊωάννου, ο Γιώργος Δρόσος γιατρός και ο υποφαινόμενος Τάσος Σεβαστιάδης. Αξιοθαύμαστη ήταν η παρουσία γονέων καθώς και φίλων του Κεραυνού. Επίσης αξιοπρόσεκτη ήταν και η παρουσία στο ΔΑΚ Σταυρούπολης όπου και διεξάγονταν οι αγώνες δύο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Κεραυνού του Πακαπούκα Τάκη και του Κωτσιούλη Μπουκουβάλα, παλιές δόξες του τμήματος ποδοσφαίρου του Κεραυνού