Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Το “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO 2012” στα ΓΡΕΒΕΝΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO 2012Το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών (Μ.Ο.Γ.) διοργανώνει :

1. τον 5ο και 6ο κατά σειρά αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ENDURO της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. για το 2012.

2. τον 4ο κατά σειρά αγώνα του Πρωταθλήματος ENDURO Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. για το έτος 2012.

3. τον 2ο και 3ο κατά σειρά αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ENDURO Δυτικής Μακεδονίας….

της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. για το έτος 2012.

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 13:00 μέχρι την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών που βρίσκεται στην αρχή της οδού Κ. Ταλιαδούρη.

Ο επιτηρούμενος χώρος στάθμευσης και ο τεχνικός έλεγχος θα λειτουργεί από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 13:00 μέχρι την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΓΕΝΙΚΑ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στην Ανατολική – Νοτιοανατολική περιοχή του Γρεβενών του Δήμου Γρεβενών.

Η απλή διαδρομή του αγώνα είναι η ακόλουθη: Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Γρεβενών – Υπαίθριο Θέατρο – Πίστα Motocross (1η-3η-5η Ειδική Διαδρομή και 1ος-4ος-7ος (Σ.Ε.Χ.) Σταθμός Ελέγχου Χρόνου) – Τριβιά – Γέφυρα Βενέτικου (Εθνική οδός Γρεβενών – Καλαμπάκας) – Διασταύρωση εθνικής οδού Γρεβενών Καλοχίου) – Περιοχή Μεσολάκκου (Δυτικά) – Περιοχή Καλοχίου (Βόρεια) – Περιοχή Μεσολάκκου (Ανατολικά, παράλληλα με τον ποταμό Αλιάκμονα) – Καλαμίτσι (2η-4η-6η Ειδική Διαδρομή και 3ος-6ος-9ος (Σ.Ε.Χ.) Σταθμός Ελέγχου Χρόνου) – Κάτω από την μεγάλη γέφυρα της Εγνατίας Οδού – Παράλληλα με το Κέντρο Εκτροφής Θηραμάτων Γρεβενών – Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών – Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Γρεβενών

α. Η διαδρομή για τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έχει μήκος 171 χιλ. και αποτελείται από τρείς κύκλους των 57 χιλ.   

β. Η διαδρομή για τον αγώνα του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος έχει μήκος 114 χιλ. και αποτελείται από δύο κύκλους των 57 χιλ.  

γ. Η διαδρομή για τον αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Δυτικής Μακεδονίας έχει μήκος 114 χιλ. και αποτελείται από δύο κύκλους των 57 χιλ.

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Υπάρχουν δύο ειδικές διαδρομές σε κάθε γύρο του αγώνα με μήκος 5,0 χλμ. η κάθε μία και είναι τύπου enduro.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Μπορείτε να δείτε τους συμμετέχοντες στην σελίδα της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

http://www.e-amotoe.gr/protath.aspx

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη του αγώνα στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.sportstiming.gr/live/results/moto/en.html

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση τις Ειδικές του αγώνα από το www.greveniotis.gr και www.grevenasports.com

 

Πληροφορίες

Γιάννης Σιούλης – 6932 302635