Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Σφαγή του Πυρσού!!! ΠΥΡΣΟΣ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 0-1 (0-0) (φωτορεπορτάζ)

Πιστή στα έθιμα της Αποκριάς, “μασκαρεύτηκε” η ελληνική διαιτησία που μας γύρισε 40 χρόνια πίσω, σε ματς που δύσκολα θα ξεχάσουν οι γρεβενιώτες.

Το διαιτητικό τρίο…από την Ημαθία, κατάφερε σήμερα να εξοργίσει πάνω από 400 φιλάθλους, δίνοντας κυριολεκτικά μια απίστευτη θρασύτατη παράσταση που οδηγεί τον Πυρσό στον υποβιβασμό και τους κρατούντες να …

πανηγυρίζουν.

 

Ο κ. Μαλούτας, αξιολογημένος (άραγε από ποιους), διαιτητής υποτίθεται Β΄Εθνικής, δεν σεβάστηκε μια ιστορική ομάδα πρωτεύουσας Νομού, ούτε έδειξε ότι σέβεται αυτούς που επενδύουν στο ποδόσφαιρο και είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.

 

΄Αφησε τον Πυρσό από το 28΄με 10 παίχτες, αποβάλλοντας τον Κυριακίδη με 2 κίτρινες κάρτες που έδειξε σε 3 λεπτά, προκαλώντας τη θυμηδία στην αρχή και την οργή όλων στο τέλος. 

Δεν είδε τίποτα βέβαια τις άσεμνες χειρονομίες των παιχτών των φιλοξενουμένων, πράγμα που θυμήθηκε όπως του υπέδειξαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, και απέβαλε εκ των υστέρων τον Κουντουρά.

Κι ενώ μοίραζε αφειδώς τις κάρτες στους ποδοσφαιριστές του Πυρσού, άφηνε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένω ν που έπρεπε να παίζουν από το 60΄με 8 παίχτες, ενώ δεν έδωσε κλασσικό πέναλτι σε ανατροπή του Δούμα. 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αφού ο Καμπανιακός δεν πέτυχε τέρμα σε οφσαϊτ που άφησε προκλητικά ο α΄βοηθός κ. Παρισίου, στη μοναδική φάση από στημένο ο Καμπανιακός απέδρασε στο 89΄σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας του Πυρσού, με κεφαλιά του Χατζόπουλου κι έτσι το έργο ολοκληρώθηκε.

 

Διαιτησία: Μαλούτας, Παρασίου, Γιάντσης (Ημαθίας).

 

ΠΥΡΣΟΣ (Π. Τσούκλης): Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Αθανασιάδης, Κυριακίδης, Σκέντος, Καραγιάννης (59′ Ελευθερίου), Σικαλόπουλος, Ιωαννίδης, Δούμας, Γκέτσιος.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Υφαντίδης): Παπάς, Παζάζης, Γκόλτσης, Δουμούζης, Ρακαβίνας, Αντωνιάδης, Υψηλός (72′ Μουρουζίδης), Χατζόπουλος, Χρήστου (46′ Τρικαλινός), Τσατταλιός (62′ Γαβανάς), Κουντουράς.

 

 Περισσότερες φωτογραφίες στο : 

http://vatolakkiotis.blogspot.gr/2014/03/0-1-0-0.html