Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Νίκη των βετεράνων του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου

Στο γήπεδο της Ποντοκώμης Κοζάνης στις 6:30 μ.μ. υπό το φως των προβολέων πραγματοποιήθηκε η ποδοσφαιρική συνάντηση των βετεράνων της ΑΕΠ Ποντίων Κοζάνης και των βετεράνων του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών.

Στο α’ ημίχρονο η ομάδα του Κεραυνού που αγωνίστηκε χωρίς το βασικό της τερματοφύλακα ήταν καλύτερη, δεν άφησε περιθώρια στους Πόντιους να δημιουργήσουν ούτε μια ευκαιρία.

Με οργανωμένες επιθέσεις ο Κεραυνός προηγήθηκε με το Σιούλα και διπλασίασε τα τέρματα με το Γάγαλη Ζήνο. Το τρίτο τέρμα του Κεραυνού σημείωσε από πλάγια θέση ο Παναγιώτης Φίλιος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός πραγματοποίησε  αλλαγές, η ΑΕΠ ανέβασε την απόδοσή της ,αλλά σε αντεπίθεση ο Κεραυνός με τον Π. Φίλιο σημείωσε το 4-0.Οι Πόντιοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν αρχικά με τον Ευτύχη Καραπουρναλίδη με κεφαλιά, διπλασίασαν τα τέρματά τους με το Νικολαΐδη Γ. και έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από την ισοφάριση με τον Θύμιο Κατσούμπα.

Ο Κεραυνός σε μια ακόμη αντεπίθεση με τον έμπειρο επιθετικό Νίκο Φάσσα σημείωσαν με κοντινό πλασέ το τελικό 3-5 σημειώνοντας μια πολύ σημαντική νίκη από κάθε πλευρά.

Άριστη η διαιτησία των διαιτητών της ΕΠΣ Κοζάνης: Ζούγρα, Σύκου και Πραχάλη.

Η φιλοξενία των ανθρώπων της ΑΕΠ Ποντίων άψογη από κάθε πλευρά. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ακολούθησε κέρασμα από την πλευρά τους σε καφέ της Κοζάνης.

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Α.Ε.Π.Ποντίων:Πιπερίδης,ΠαπαδόπουλοςΕ.,Κατσούμπας,Καραφυλλίδης,Τσακιλτζίδης,Βαβουλίδης,Ασλανίδης,Μαγγιρίδης,Ταϊγανίδης,Καραπορναλίδης,Πασχαλίδης(Πιλαλίδης,Κωνσταντινίδης,Χαριάδης,Μούσιος,Λαβαντσιώτης,Χατσίδης,Νατσιόπουλος,Σαρηγιαννίδης,Νικολαϊδης)

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου:Φιλιόπουλος Γ.,Χατζηβασιλειάδης,Γάγαλης Ζ.,Γάγαλης Η.,Φίλιος Π,Δρουδάκης,Παπαθανασίου,Σούλας,Φιλιόπουλος Δ.,Πακαπούκας,Μιχαηλίδης (Τούνας,Καραγιάννης,Φάσσας,Ελευθεριάδης,Κυριακίδης)

                                                                                                                                                            Γ.Η.