Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δευτεραθλητής κόσμου ο Μίλτος Τεντόγλου

Σε έναν αγώνα που μέχρι την τελευταία προσπάθεια ο γρεβενιώτης χρυσός ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου, με καλυτερο αλμα στα 8,32 ήταν αγκαλιά με το χρυσό, ήρθε η 6η προσπάθεια του κινεζου Γουανγκ που εκανε 8,36 και έκλεψε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου στο Ορεγκον.

Στην Τρίτη θέση βρέθηκε ο Ελβετός Εχάμερ με 8.16μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το πρώτο άλμα το οποίο ήταν άκυρο, πήδηξε κατά σειρά 8,30-8,29-8,24-8,32 και 8,20 μέτρα, στον κορυφαίο από άποψη επιδόσεων και συνέπειας αγώνα της καριέρας του. 

Εκανα λάθη στην προσγείωση και μου στέρησε το χρυσό μετάλλιο. Ημουν σταθερός, αλλά είχα απίστευτα κακές προσγειώσεις. Άφηνα το σώμα μου πολύ πίσω. Είναι κρίμα που έχασα έτσι το χρυσό. Η φόρα μου ήταν εντάξει. Είχα καλό σερί και είναι κρίμα. Δε πειράζει που έχασα με 8,32μ. Δεν πέτυχα ούτε ένα άλμα. Είπα ότι έπρεπε να κάνω 8,50μ. Δεν έπρεπε να κερδίσω με 8,32μ. Θα ήταν ντροπή. Καλοδεχούμενο το μετάλλιο βέβαια. Το πρώτο μου στη διοργάνωση, αλλά θα έχω την ευκαιρία του χρόνου να το πάρω. Του χρόνου το Παγκόσμιο γίνεται στην Ευρώπη και θα είναι πιο εύκολα. Πάμε όμως τώρα στο Ευρωπαϊκό χωρίς πίεση να το απολαύσω» », δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ.