Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών ανακοινώνει: Προχωρούμε σε κλείσιμο όλων των τμημάτων βόλεϊ

Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών: Κλείνει το κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών για τα τμήματα βόλεϊ επειδή ο Δήμος Γρεβενών αδυνατεί να πληρώσει 150 ευρώ…

Προχωρούμε σε κλείσιμο όλων των τμημάτων βόλεϊ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών ανακοινώνει:
Κλείνει το κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών για 150 ευρώ.

Μετά από αλλεπάλληλες επαφές του συλλόγου μας με τον υπεύθυνο του Δήμου Γρεβενών κο Κωσταντίνο Σούλα (Υπεύθυνο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας Δ.Α.Κ. και Γήπεδο Μίλτος Τεντόγλου) για την αντικατάσταση του φιλέ για το βόλεϊ, μας έγινε γνωστό πως ο Δήμος Γρεβενών δεν δύναται να τον αντικαταστήσει.
Για την αποφυγή ατυχήματος (φθορά συρματόσχοινων) θα προχωρήσουμε σε κλείσιμο όλων των παιδικών, κορασίδων, εφήβων και γυναικών.
Η έρευνα για το κόστος του έγινε από εμάς και φέραμε σε επαφή τον κο Σούλα ο οποίος ανέφερε πως εάν δεν μας τον δώσουν με πίστωση (βερεσέ) δεν μπορούμε να τον αγοράσουμε.
Μας απείλησε δε πως αν δε σταματήσουμε να πιέζουμε, με την νέα σεζόν θα μας υποχρεώσει να πληρώνουμε ενοίκιο για να γυμνάζονται τα παιδιά.
Θα πρέπει να γνωρίζει ο εν λόγω κύριος πως το Εθνικό γυμναστήριο δεν είναι ιδιοκτησία του, και εάν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες συντήρησης ας παραδώσει τα κλειδιά.
Ο ΓΣΓ έχει ιστορία 40 ετών στην πόλη μας και μέσα σε αυτόν έχουν γυμναστεί ολόκληρες γενιές!
Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που αντιμετωπίζουμε τόσο κακή διοίκηση του κλειστού γυμναστηρίου μας.
Ζητάμε παράλληλα από τον ίδιο τον Δήμαρχο να επιληφθεί του θέματος.

Το  Δ.Σ. του ΓΣΓ