Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ένα διαφορετικό μετάλλιο!

Στην Αχαϊκή πρωτεύουσα διεξήχθη από τις 5/5/2022 ως και τις 8/5/2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων & Παμπαίδων – Παγκορασίδων. Για το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα είχαν κάνει πολύμηνη προετοιμασία οι παρακάτω τέσσερις αθλητές του Α.Γ.Σ. Ελιμειώτη: Χαραλαμπίδης Παναγιώτης, Γάκης Γεώργιος, Μπασδέκη Χριστίνα και Τσεπίδης Αχιλλέας. Δυστυχώς αν και διεκδικούσαν με αξιώσεις όλοι τους μία από τις θέσεις στο βάθρο των νικητών, τελικά δεν τους επετράπη να συμμετάσχουν, λόγω τιμωρίας του σωματίου με την φανέλα του οποίου αγωνίζονται.
Τελικά ο Αθλητής Τσεπίδης Αχιλλέας παρευρέθηκε στο εν λόγο πρωτάθλημα όπου καθημερινά έδινε δυναμικά Sparring ( μιας και δεν του επιτρέπονταν να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος) με αξιόλογους αθλητές με διεθνής επιτυχίες από τους συλλόγους του Άρη, των Μαχητών Ελευθερούπολης και του ΠΓΣΙ Τίγρης. Σύμφωνα με τον προπονητή του Ελιμειώτη επειδή το ποτήρι θα πρέπει να το βλέπουμε πάντα μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, από την παραπάνω διοργάνωση κρατάνε τις μοναδικές εμπειρίες που αποκόμισαν, τις θετικότατες κριτικές και τις πολλά υποσχόμενες για το μέλλον εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο 14χρόνος Αχιλλέας.
Μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Γρεβενιώτη αθλητή, ο προπονητής της Παναχαϊκής και οικοδεσπότης της διοργάνωσης κύριος Πλέας Νικόλαος του απένειμε Τιμής Ένεκεν το μετάλλιο της Παναχαϊκής.
Με αφορμή την γιορτή της μητέρας ο Αχιλλέας Τσεπίδης αφιερώνει αυτό το τιμητικό μετάλλιο σε όλες τις μητέρες του κόσμου και κυρίως στις τρεις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους από έκρηξη στο εργοστάσιο με εκρηκτικά στην Ιτέα Γρεβενών καθώς και στην μητέρα που έχασε τον γιό της ύστερα από έκρηξη στο εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής της Alfa Wood στους Μαυραναίους Γρεβενών.

Δείτε ακόμα