Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει τον Μίλτο Τεντόγλου

Το δεύτερο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου ήταν αρκετό για να τον χρίσει πρωταθλητή κόσμου και μάλιστα, ανήμερα των 24ων γενεθλίων του!

Από την πλευρά τους, Έλληνες πολιτικοί λένε τα συγχαρητήριά τους στον Μίλτο Τεντόγλου για την επιτυχία του

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο

Για νίκη που δίνει χαρά και αισιοδοξία στους Έλληνες έκανε λόγο η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στα συγχαρητήρια της προς τον Μίλτο Τεντόγλου, για το χρυσό του μετάλλιο στο Βελιγράδι.
Με ανάρτηση στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.
«Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη μας και πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι! Μια νίκη που δίνει σε όλους μας χαρά και αισιοδοξία!» αναφέρει η κυρία Σακελλαροπούλου.
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον «αποθέωσε» για το χρυσό στο μήκος
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έσπευσε να δώσει “συγχαρητήρια” στον Μίλτο Τεντόγλου, για τη την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που γίνεται στο Βελιγράδι.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για επιτυχία που γεμίζει τους Έλληνες χαρά και υπερηφάνεια, σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα.
“Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Μίλτο Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία. Θερμά συγχαρητήρια Μίλτο!” αναφέρει ο πρωθυπουργός στο ποστάρισμα του για το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου.
 
Συγχαρητήρια από Αλέξη Τσίπρα: «Μας προσέφερε τη χαρά που είχαμε ανάγκη»
Ο Aλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο νεαρό της ηλικίας του Μίλτου Τεντόγλου και στο γεγονός πως κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ανήμερα των γενεθλίων του και έκανε λόγο για μια επιτυχία που μπορεί να προσφέρει χαρά στους έλληνες, σε μια δύσκολη γι’ αυτούς συγκυρία.
“Παγκόσμιος πρωταθλητής, στα 24 του, την ημέρα των γενεθλίων του, αυτός ο σπουδαίος αθλητής που κάνει το άλμα να μοιάζει απλή υπόθεση. Μίλτο Τεντόγλου, σήμερα μας προσέφερες αυτή τη χαρά που είχαμε ανάγκη, μέσα στη σκληρή καθημερινότητα των ημερών. Σε ευχαριστούμε.” αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στα social media
 
Νίκος Ανδρουλάκης: Γέμισε περηφάνεια όλους τους Έλληνες 
Τα συγχαρητήριά του έδωσε στον Μίλτο Τεντόγλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Έλληνα πρωταθλητή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
«Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ο Ολυμπιονίκης μας πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στη λαμπρή αθλητική του καριέρα γεμίζοντας όλους τους Έλληνες υπερηφάνεια», αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ανάρτησή του στα social media για τη χρυσή διάκριση του Ολυμπιονίκη, Μίλτου Τεντόγλου.
 
Νίκος Δένδιας: «Επιβεβαίωσε και πάλι ότι ανήκει στην ελίτ του κλασσικού αθλητισμού»
«Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.
«Επιβεβαίωσε και πάλι ότι ανήκει στην ελίτ του κλασσικού αθλητισμού
 

Δημήτρης Κουτσούμπας:
«Πολλά συγχαρητήρια στον “παγκόσμιο” Μίλτο για την κατάκτηση της κορυφής με την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι.
Με υγεία και δύναμη να συνεχίσετε αυτήν την πορεία με πολλές ακόμη επιτυχίες».