Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δημοσθένης Κουπτσίδης: «Δεν μπορώ να ανεχθώ υποψηφίους προέδρους, επειδή το θέλουν κάποιοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ»

Στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ διαψεύστηκε πανηγυρικά ότι ο Μπαλτάκος είναι κοινής αποδοχής και παράλληλα επιβεβαιώθηκε ότι έχει «σφραγίδα» Σπάτων, με βάση ποιοι την προωθούν. Δεν ισχύει ότι τον θέλουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ (τουλάχιστον οι ενώσεις που είναι στο πλευρό του)! Δεν ισχύει ότι τον θέλει η κυβέρνηση. Για αυτό και στην αρχή κάνουμε λόγο για… αφήγημα για γέλια.

Με χιούμορ αντιμετώπισαν την υποψηφιότητα του Μπαλτάκου οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ σε χωριστά «πηγαδάκια» στο περιθώριο της έκτακτης ΓΣ της ΕΠΟ. Όπως έλεγαν «ο Μπαλτάκος δεν έχει αποτύχει μόνο στα ποδοσφαιρικά πόστα που έχει αναλάβει, απέτυχε και στα μπασκετικά». Άλλοι πρόσθεταν ότι απέτυχε και στην πολιτική.

Το… χοντρό «καρφί» κατά της υποψηφιότητας Μπαλτάκου για την προεδρία της ΕΠΟ ήρθε από του βήματος της έκτακτης ΓΣ καθώς το μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης δεν κάρφωσε μόνο την υποψηφιότητα Μπαλτάκου αλλά και αυτούς που την προωθούν. «Δεν μπορώ να ανεχθώ υποψηφίους προέδρους, επειδή το θέλουν κάποιοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ» ανέφερε ο Κουπτσίδης ο οποίος πρόσκειται στο μπλοκ του βορρά που στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ.

Για λόγους που είναι γνωστοί, δεν υπάρχει στήριξη της υποψηφιότητας του Μπαλτάκου από την κυβέρνηση. Υπάρχει λόγος να παρέμβει στην ΕΠΟ για τον Μπαλτάκο;

ΠΗΓΗ sfyrigmata.blogspot.com/