Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

kastraki Trail

Αγαπητές φίλες και φίλοι
Σήμερα κατά τις ώρες 19:30-2100 στο ξενοδοχείο Μιλιώνη Milionis Forest Hotel θα δοθούν από την διοργάνωση του kastraki Trail τα νούμερα συμμετοχής των αγώνων σε όσους αθλητές είναι από την περιοχή μας αλλά και όσους έχουν έρθει από σήμερα στην πόλη μας.
Κοντά μας θα είναι ο προπονητής δρόμων αντοχής και αθλητής κυρίως ορεινών αγώνων Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος  με σημαντικές διακρίσεις στο χώρο, όπου θα μας μεταδόσει τις γνώσεις του για τους αγώνες βουνού και θα μας κάνει μια πρώτη τεχνική ενημέρωση των αγώνων. Ενημερώνουμε όλους τους συμμετέχοντες ότι θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολο του ΕΟΔΥ.

Επιγραμματικά: θα πρέπει να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή μοριακό τέστ 72 ωρών ή rapid 48 ωρών για να παραλάβουν τα νούμερα τους. Επίσης τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα πρέπει να προσκομίσουν self test της ίδιας ημέρας.

Συστήνεται όσοι θα παρευρίσκονται στο χώρο να φορούν μάσκες όπως επίσης και οι αθλητές ως τη στιγμή της εκκίνησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε!!