Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΛΛΑΚΟΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ Η ΑΠΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ

Μετά από μια συνεχή και αδιάλειπτη διαδρομή 32 ετών , ο Στέλιος Συλλάκος, η ζωντανή ιστορία του σωματείου μας, αποχαιρετά μεν την ενεργό δράση όχι όμως και την συμμετοχή του στα δρώμενα του Συλλόγου μας, αφού πλέον από την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022 αναλαμβάνει τα χρέη του Γενικού Αρχηγού του ανδρικού Τμήματος.
Αναμφίβολα, η στιγμή είναι συναισθηματικά φορτισμένη αφού ο Στέλιος Συλλάκος, αποτελεί για το σωματείο μας ένα ζωντανό θρύλο, έναν στρατιώτη, έναν σημαιοφόρο, ο οποίος υπηρέτησε την αγαπημένη του ομάδα με αφοσίωση, αποφασιστικότητα και ασίγαστο πάθος, ταυτίζοντας την παρουσία του με την νεότερη ιστορία του Φ.Ο. ‘’ΠΡΩΤΕΑΣ΄΄ Γρεβενών.
Το πρώτο σκίρτημα για το άθλημα του μπάσκετ, το οποίο μετουσιώνεται σε έρωτα, ακολούθως σε αγάπη και μετά σε μια καθημερινή λατρεία, αποτελούν για το Στέλιο την πυξίδα μέσα στην οποία πορεύτηκε στα 32 χρόνια ενεργούς δράσης μέσα από το Σωματείο μας.
Εγνωσμένη η προσφορά του , απαράμιλλο το ήθος του μα επάνω από όλα , η ηγετική του φυσιογνωμία, εντός και εκτός των αποδυτηρίων, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους νεότερους αθλητές, τους οποίος ενέπνευσε με την καθημερινή του παρουσία, τα αγωνιστικά του κατορθώματα και την ποιότητα του χαρακτήρα του.
Στέλιο σε ευχαριστούμε για την όλη σου την προσφορά , η οποία αποτελεί ένα ιστορικό επίτευγμα, θυμίζοντας σε όλους μας την αγάπη, τον ενθουσιασμό και το πάθος με το οποίο αντιμετώπισες τους αγώνες. Η προσήλωση σου στην ομάδα θα αποτελεί για όλους μας το φωτεινότερο παράδειγμα.
Σε αποχαιρετούμε δόξα και τιμή , με μια παρένθεση να κλείνει και μια καινούργια να ανοίγει

Δείτε ακόμα