Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Από τη Δευτέρα το πρωί ο Ολυμπιονίκης μας Μίλτος Τεντόγλου ζει το δικό του μύθο, γράφει τη δική του προσωπική ιστορία και βιώνει στον υπέρτατο βαθμό τα εγκώμια, τους διθυράμβους, τους επαίνους και τα συγχαρητήρια από το σύνολο του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, των social media μη εξαιρουμένων.
Στη γενέτειρά του όμως, τα Γρεβενά, άνθρωποι κάθε ηλικίας, βιώνουν συναισθήματα πρωτόγνωρα. Άφατη συγκίνηση , χαρούμενα πρόσωπα, ρανίδες περηφάνιας, αναπτερωμένο ηθικό, κυριαρχούν στην πεζή καθημερινότητά μας.
Πριν πέντε χρόνια, μέσω του Ρίο της Βραζιλίας, ξεκίνησε το ταξίδι του Μιλτιάδη για την κατάκτηση της κορυφής. Άγνωστος μεν αλλά με υπερφυσικό ταλέντο. Εμείς οι Γρεβενιώτες τον εμπιστευτήκαμε από τότε , πιστεύοντας ότι θα τα κατάφέρει.Και τα κατάφερε, ανεβάζοντας στα ύψη μια ολόκληρη χώρα αλλά και μια μικρή πόλη, τα Γρεβενά.
Σύσσωμη η οικογένεια του Φ.Ο.”Πρωτεας΄΄ Γρεβενών τον συγχαίρει για τον ΜΕΓΑΛΟ του ΑΘΛΟ και του εύχεται να είναι τυχερός και πρωταγωνιστής και στην αθλητική του διαδρομή αλλά και στην προσωπική του ζωή.
Συγχαίρουμε επίσης την οικογένειά του, τον πρώτο του προπονητή , τον Βαγγέλη Παπανίκο, το σωματείο που τον ανέδειξε,την ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, και όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια της μοναχικής του προσπάθειας για την κατάκτηση της κορυφής, τα οποία μόνο εύκολα δεν ήταν.
Μίλτο σε ευχαριστούμε για την συγκίνηση που μας προσέφερες , κυρίως όμως γιατί κατόρθωσες να ενώσεις ΨΥΧΙΚΑ όλους τους Γρεβενιώτες και να ανατάξεις το ηθικό μας σε μια εποχή μάλιστα όπου οι ” άσχημες ‘’ ειδήσεις κυριαρχούν.

Δείτε ακόμα