Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, ο… ιπτάμενος Μίλτος Τεντόγλου !!! (βίντεο)

Με ένα άλμα στα 8,22 ο γρεβενιώτης άλτης και πρωταθλητής Ευρώπης Μίλτος Τεντόγλου, εγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο ξεπερνώντας το όριο πρόκρισης που ήταν στα 8,15 με την πρώτη του κιόλας προσπάθεια, δείχνοντας ότι έχει έναν και μόνο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. στον τελικό που θα διεξαχθει τα ξημερώματα της Δευτέρας 2/8/2021 (στις 4:20 το πρωί ώρα Ελλάδος)
Να θυμίσουμε ότι ο Μίλτος που συμμετέχει για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες, φέτος έχει την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 8,60 μέτρα

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη μία και μοναδική προσπάθειά του στα προκριματικά ο Μίλτος Τεντόγλου επισήμανε ότι θα παραταχθεί στον τελικό με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

«Στον προκριματικό ήθελα να κάνω ένα άλμα. Ηταν αρκετά καλό και σημασία έχει ότι προκρίθηκα στον τελικό. Εκεί, θα είναι ένας άλλος αγώνας και θα τον αντιμετωπίσω διαφορετικά. Το γόνατο μου είναι καλά. Μπορώ να κάνω κι εγώ τα 8.50μ που έκανε ο Ετσεβερία. Στόχος μου είναι ένα μετάλλιο»

Δείτε το βίντεο με το άλμα ΚΛΙΚ ΕΔΩ