Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ

Γύρισε από τη Φλώρινα η ομάδα των παλαιμάχων του Πυρσού Γρεβενών με τον τίτλο του πρωταθλητή στο πρωτάθλημα των παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας κερδίζοντας την ομάδα της Φλώρινας με σκόρ 5-4,  σε ένα αγώνα που τα είχε όλα.

    Κυριάρχησε το θέαμα,…

η αγωνιστικότητα, το πάθος, οι ανατροπές στο σκορ και οι πολλές χαμένες τελικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και αντικατοπτρίζει την ανωτερότητα των παικτών του Πυρσού σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

    Οι παλαίμαχοι του Πυρσού τίμησαν την ιστορική τους φανέλα και έδειξαν ότι η ομάδα αυτή είχε ένδοξο παρελθόν και ελπιδοφόρο μέλλον με τα νέα παιδιά που αγωνίζονται σήμερα.

    Σε αυτό το πρωτάθλημα που ήταν κουραστικό λόγω διάρκειας και μεγάλου αριθμού παιχνιδιών, βγήκαν πολλά συμπεράσματα τόσο για το αγωνιστικό μέρος όλων των παλαιμάχων που συμμετείχαν ,αλλά και για το ήθος με το οποίο παρουσιάστηκαν στους αγώνες. Η ομάδα του Πυρσού ήταν ο κυρίαρχος στις καρδιές των αντιπάλων, επειδή απέδειξε ότι ήταν ικανή και στα δύο επίπεδα.

   Μελανό σημείο στο πρωτάθλημα ήταν η ομάδα των παλαιμάχων του Εορδαϊκού η οποία προσπάθησε να κερδίσει το πρωτάθλημα με ενστάσεις και μεθοδεύσεις που δεν αρμόζουν στο “ευ αγωνίζεσθαι”.

   Ο πρόεδρος και όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πυρσού αφιερώνουν το πρωτάθλημα αυτό σε όλους τους Γρεβενιώτες, με την ευχή η ομάδα που θα αγωνίζεται φέτος στην Γ’ Εθνική , να συνεχίσει να γράφει την ιστορία αυτού του μεγάλου ποδοσφαιρικού γίγαντα που λέγεται “ΠΥΡΣΟΣ”