Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επανέναρξη των προπονήσεων όλων των τμημάτων του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες αθλήτριες και αθλητές του συλλόγου μας σας ανακοινώνουμε την επιθυμία για την επιστροφή μας στο γήπεδο !

Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα με υπευθυνότητα και σεβασμό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επανέναρξη των προπονήσεων όλων των τμημάτων μας.

Στο σχεδιασμό μας ήταν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ακαδημιών (ηλικία 6 – 12 ετών) από την Τετάρτη, 19 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών,τις ίδιες μέρες και ώρες όπως και πριν την διακοπή τους.

Για την ομαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα, έχουμε κάνει ήδη της αναγκαίες ενέργειες ώστε η επιστροφή να είναι καθ’ όλα ασφαλής.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:
 Όσα παιδιά έχουν νοσήσει από τον COVID-19, θα πρέπει να εκτιμηθεί η κατάσταση τους από παιδίατρο, πριν την έναρξη των προπονήσεων τους.
 Στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας θα επιδεικνύεται η σχολική κάρτα με το αρνητικό self test.
 Οι αθλήτριες και αθλητές θα φοράνε την μάσκα μόνο κατά την είσοδο και την έξοδό τους από το γυμναστήριο.
 Θα υπογράφεται ο ονομαστικός κατάλογος κατά την είσοδο.
 Δεν γίνεται χρήση των αποδυτηρίων .
 Οι γονείς δεν μπορούν να παραμείνουν στον χώρο προπόνησης.
 Κατά την άφιξη και την αναχώρηση θα απολυμαίνονται τα χέρια.
 Απαγορεύονται οι χειραψίες, χαιρετισμοί και εναγκαλισμοί.
 Σε περίπτωση θετικού self test, οι γονείς – κηδεμόνες των αθλητριών και αθλητών θα πρέπει να ενημερώσουν τους υπεύθυνους των τμημάτων των ακαδημιών.

Δυστυχώς όμως, παρά τη μεγάλη μας αγωνία και προσμονή για την επιστροφή, ανυπέρβλητα εμπόδια (Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ δεν έχει παραδοθεί από τον εργολάβο προς χρήση, Κλειστό Γυμναστήριο 1ου ΓΕΛ Γρεβενών σε αναστολή λειτουργίας λόγω καραντίνας κλπ) την καθιστούν αδύνατη.

Σε σύντομο χρόνο θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο λειτουργίας τόσο των ακαδημιών όσο και των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας

Ευχή όλων να επιστρέψουμε υγιείς στον χώρο που αγαπάμε, με πολλή διάθεση, χαρούμενες φωνές και χαμόγελα!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί!!

Με τιμή
Το Δ.Σ του
Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών