Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Μοιράστηκαν βαθμούς Αναγέννηση Άρτας, και Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης

Ισόπαλο χωρίς τέρματα, έληξε το παιχνίδι, ανάμεσα στην Αναγέννηση Άρτας, και τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης, για την 9η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα κλειστό, με τις δύο ομάδες να μη δημιουργούν σπουδαίες φάσεις, με αποτέλεσμα να μοιραστούν τους βαθμούς.
Στο 25΄ η ομάδα των Γρεβενών έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σε σουτ του Τσακνάκη ο Μήτσιος απέκρουσε δύσκολα, ο Σάλλα πήρε την κεφαλιά, ο Μήτσιος κάνει πολύ μεγάλη επέμβαση η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι για να απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί της Αναγέννησης.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τάσου Νταλάκα είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά το το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Διαιτητής: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Παπαλαζάρου – Λιαμίρας (Θεσπρωτίας)
Αναγέννηση Άρτας (Τάσος Νταλάκας): Μήτσιος, Χεμπέγια (46′ Τσελά), Βλάχος, Σχισμένος (73′ Κολιός), Παπαρούνης, Γούλας, Μαργώνης (46′ Μπαλαδήμας – 87′ Μπαλαδήμας), Χούσος, Σιδηρόπουλος, Κραμπής, Μπότσαρης (61′ Σκανδάλης)
Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης (Γιώργος Βλάχος): Βίδρας, Τσακνάκης, Μπόζιαρης, Δημητριάδης (46′ Αλεξανδρής), Σάλλα, Στεργιόπουλος, Μπαλίτσας (86′ Λιάκος), Ρούσης (74′ Ματούλας), Αποστόλου (66′ Κωτσούλας), Κοτζατίσογλου, Φουρλατάρας (74′ Γράβαλος)

-Κώστας Μάρκου-