Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΠΣ Γρεβενών – Κουπτσίδης: Μια ξεχωριστή – δυνατή παρουσία που έχει ανάγκη η ΕΠΟ

Ο Δημοσθένη Κουπτσίδης δεν συνεχίζει και είναι απλά ΜΟΝΟΝ μέλος της νέας ΕΕ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, αλλά ένα πρόσωπο, που μπορεί να διαχειριστεί κρίσεις και κυρίως να λειτουργήσει υπερ των συμφερόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και κυρίως του ερασιτεχνικού, του οποίου είναι και θιασώτης.

Ανήκει σε εκείνους τους παράγοντες, που έχει θέσει τον εαυτό του, στην υπηρεσία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αποδεχόμενος το ρόλο και τη θέση του, ως εκπρόσωπός του (τοπικό ποδόσφαιρο). Σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, όχι μόνον υψώνει τη φωνή του, η οποία είναι κρυστάλλινη, αλλά και παλεύει με θάρρος για το άθλημα, το οποίο εκπροσωπεί και δεν είναι άλλο από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. ‘Αλλωστε οι ομάδες που του έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και τον ξεχώρισαν, το έκαναν γι αυτό ακριβώς το λόγο, για να παλεύει για τα δικαιώματά τους.

Σήμερα μόλις λίγες μέρες από την επανεκλογή του στην ΕΕ της ΕΠΟ, εκείνο που διακρίνει κανείς είναι το πάθος που έχει για το ποδόσφαιρο των εραστών! Είναι ο θερμός του υποστηρικτής, όταν την ίδια στιγμή, διάχυτη είναι η πρόθεση κάποιων άλλων να το… «τελειώσουν»!

Σίγουρα η παρουσία του στην ΕΕ της ΕΠΟ, όχι μόνον είναι αναγκαία, αλλά και επιβεβλημένη. Είναι ο ισορροπιστής και εκείνος που μπορεί με την εμπειρία αλλά και τη γνώση του, να προλάβει καταστάσεις και να διαμορφώσει ένα καλό κλίμα, στα ενδότερα της Ομοσπονδίας, προς όφελος του ευρύτερου ποδοσφαίρου.

 

πηγη: sportime.gr

Δείτε ακόμα