Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

O ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γρεβενών στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης

-3 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-

-ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 50Μ ΠΡΟΣΘΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-

-ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ-

 

Ο ΑΣ  ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης Ανδρών -γυναικών με την…

επωνυμία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ  στο εθνικό κολυμβητήριο  στη Θεσσαλονίκη παρουσία 450 κολυμβητών-κολυμβητριών.

Ο ΑΣ  ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετείχε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ύστερα από 10 μήνες αποχής από τον υγρό στίβο με 5 κολυμβητές όπου πραγματοποίησαν εντυπωσιακή επανεμφάνιση.

 Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 50μ πρόσθιο γυναικών πήρε η αθλήτρια Παπανικολάου Χριστίνα με χρόνο 35.49 που αποτελεί  όριο πρόκρισης για τα 2  πανελληνιά πρωταθλήματα Νεανίδων και γυναικών  που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι.

Επίσης προκρίθηκε και στο αγώνισμα50μ ελεύθερο στο πανελλήνιο πρωταθλήματα Νεανίδων.

Επίσης η αθλήτρια Λιάμπα Ζωή -Παρασκευή πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στα αγωνίσματα 50μ ελεύθερο και 50μ ύπτιο παίρνοντας την 5 θέση στο αγώνισμα αυτό με χρόνο 34.33 και προκρίθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγόριων – Νεανίδων.

Ο αθλητής  Μπαλντούμης Παναγιώτης στην πρώτη του εμφάνιση στην αγωνιστική κατηγορία προκρίθηκε στο αγώνισμα 400μ ελεύθερο με χρόνο 5.02.22 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγόριων -παμπαίδων-β.

 Επίσης πολύ καλές εμφανίσεις και  επιδώσεις πραγματοποίησε η κολυμβήτρια Αμανατίδου Μαρίνα όπου φέτος αγωνίζεται στην κατηγορία κορασίδων στα αγωνίσματα των 50μ και 100μ ελεύθερο και ο  κολυμβητής Μπαλντούμης Θωμάς στην κατηγορία παίδων στα αγωνίσματα των 50μ ,100μ και 400μελεύθερο.

 Ο ΑΣ  ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συγχαίρει τους κολυμβητές, τον προπονητή για την συμμετοχή τους σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση ύστερα από το  μικρό χρόνο προπόνησης. Η Αγωνιστική ομάδα φέτος αποτελείτε από 10 κολυμβητές που  θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους  στους υπόλοιπους αγώνες που απομένουν μέχρι το  πανελλήνιο πρωτάθλημα.