Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

 Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών : ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΔΑΛΗ

Η οικογένεια του Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συντετριμμένη, θρηνεί από το απόγευμα του Σαββάτου την απώλεια του φίλου, συνοδοιπόρου και οπαδού του σωματείου μας Γιάννη Δαδαλή, ο οποίος ύστερα από μια σκληρή αλλά άνιση όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων μάχη, έχασε τη ζωή του σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης. Συναισθήματα βαθιάς οδύνης, ανείπωτης λύπης και πόνου ψυχής μας κατακλύζουν.
Ο εκλιπών ήταν μέλος του συλλόγου μας και επί σειρά ετών θήτευσε στο διοικητικό θώκο του ταμία ,προσφέροντας τις υπηρεσίες του αδιαλέιπτως, αόκνως, με περίσσιο πάθος και αγάπη, υπηρετώντας τις αρχές, τα ιδεώδη και τα οράματα του σωματείου μας.
Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, εγνωσμένο ήθος, τιμιότητα, πραότητα και ταπεινότητα αναγνωρίστηκαν από τη μικρή μας κοινωνία, καταξιώνοντάς τον στην κοινή συνείδηση, ενώ για τριάντα περίπου χρόνια διετέλεσε στέλεχος τραπεζικού ιδρύματος χαίροντας της εκτιμήσεως όλων μας.
Δημιούργησε μια αξιοζήλευτη οικογένεια, με τη σύζυγό του Τασούλα και τα παιδιά του Λουκά και Κωνσταντίνα να αποτελούν το επίκεντρο της ζωής του.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, με την ευχή ότι ο χρόνος θα δαμάσει το ψυχικό τους άλγος από την απώλεια του λατρευτού τους Γιάννη.
Ας είναι ανάλαφρο το χώμα της Γρεβενιώτικης γης που τον σκεπάζει από το απόγευμα της Κυριακής.
Για όλους εμάς μια κενή θέση θα τον περιμένει στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας κάθε Κυριακή.