Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ψηλά τα Γρεβενά στο 15o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής

Η σκληρή δουλειά, η πίστη και η ομαδικότητα ήταν τα τρία συστατικά που οδήγησαν στην επιτυχία. Ο λόγος για τις 50 αθλήτριες του γυμναστηρίου Home Place, από τα Γρεβενά, που ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την γυμναστική και το χορό, στα πλαίσια του 15ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής το οποίο πραγματοποιήθηκε….

στις 17-18 & 19 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο της Χ.Α.Ν.Θ. στη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός του φεστιβάλ ήταν η προβολή, η ανάπτυξη, η στήριξη της γυμναστικής και η συγκέντρωση ανθρώπων και φίλων της γυμναστικής από διάφορα μέρη.

Το γυμναστήριο Home Place εκπροσώπησε τα Γρεβενά με την συμμετοχή τριών προγραμμάτων ρυθμικής γυμναστικής, ακροβατικής και jazz χορού, στα οποία συμμετείχαν συνολικά 50 αθλήτριες ηλικίας 6 έως 20 ετών. Με την άψογη εκτέλεση των προγραμμάτων, την πρωτοτυπία και την σκηνική παρουσία των αθλητριών και τα τρία προγράμματα προκρίθηκαν στο Gala της Κυριακής και απέσπασαν τα περισσότερα βραβεία.

  • Βραβείο πρωτότυπης χρήσης οργάνων
  • Βραβείο σωστής εκτέλεσης γυμναστικών και ακροβατικών ασκήσεων
  • Βραβείο αρμονίας κουστουμιών με το θέμα των προγραμμάτων και
  • Ειδικό Βραβείο πρωτοτυπίας, ευρηματικότητας και φαντασίας.

Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στις αθλήτριες του γυμναστηρίου Home Place που για ακόμη μια φορά έκαναν το κοινό της Θεσσαλονίκης να συζητά για την πόλη των Γρεβενών και την σπουδαία προσπάθεια που γίνεται στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού.     

Το γυμναστήριο Home Place και οι αθλήτριες ευχαριστούν τους γονείς και όλους τους φίλους της γυμναστικής που τις εμψύχωσαν και τις υποστήριξαν με την παρουσία τους.       

 

 Ψηλά τα Γρεβενά στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής
Ψηλά τα Γρεβενά στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ ΓυμναστικήςΨηλά τα Γρεβενά στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής

Στα προγράμματα συμμετείχαν οι αθλήτριες:

 

Ζαρκογιάννη Αλεξία, Ζήση Χρύσα, Κανιστρά Ειρήνη, Κατσιανίδου Σταυρούλα, Κώττα Αναστασία, Λαζαρίδη Δήμητρα, Μησιοπούλου Ναυσικά, Νάσιου Ελπινίκη, Ντάλιου Ιωάννα, Παπαδοπούλου Βάγια, Παπαδοπούλου Ζωή, Παπαιωάννου Ανθή, Πέτρου Ιωάννα, Πέτρου Αφροδίτη, Παυλίδου Ειρήνη, Ρομπόλη Ιωάννα, Τσαρσιώτη Αναστασία, Τσιγγέλη Δήμητρα, Παντελή Αναστασία, Βογιατζή Αναστασία, Βαβίτσα Βασιλική, Δαδαλή Κωνσταντίνα, Ζήση Μαρία, Ισαακίδου Μαρίνα, Κουπτσίδη Σοφία, Κοντογιάννη Σοφία, Κοντογιάννη Ελπίδα, Λουκά Βικτώρια, Λέτσιου Σταματεία, Λόλα Αλεξάνδρα, Λόλα Παναγιώτα, Μωυσιάδου Μαριάντα, Μπαχτσεβάνου Μαρία, Νάκα Ειρήνη, Ντάγκα Φωτεινή, Ντόνα-Λαϊου Μαριλού, Παππά Μαρίνα, Συγγούνα Σταυρούλα, Σταθάκη Νεφέλη-Δέσποινα, Τσιάλτα Βασιλική, Χαρισιάδου Παναγιώτα, Τσικούρα Ζαφειρία, Κολύδα Ναταλία, Βουλογεώργου Ζωή, Κεχαγίδου Σοφία, Τσακστάρα Νικολέτα, Τσουφλίδου Σοφία

Προπονήτρια – Χορογράφος: Ιωάννα Χριστουλάκη

Προπονήτρια: Γιώτα Τζάλλα