Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια

 Ηττα με καλή εμφάνιση

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας. Οι νησιώτες μπήκαν με το δεξί στο νέο Πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0, ωστόσο, οι Γρεβενιώτες παρά την ήττα άφησαν καλά δείγματα γραφής. Το 2-0 για τον Τηλυκράτη διαμορφώθηκε με δύο πανομοιότυπα τέρματα, καθώς τόσο στο 8’ όσο και το 30’ ο Αλωπούδης σέρβιρε με ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ και ο Ρούσσης με κεφαλιές παραβίασε δις την εστία του Κτηνοτροφικού Αστέρα. Στο 42’ το σουτ Κοτζαντίσογλου έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι. Δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 65’ με τον Λίτσκα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και στο 72’ όμως το γυριστό σουτ του Σάλο πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τηλυκράτη.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Βλάχος): Κοκκινίδης, Κωτσούλας, Λιούρας (55’ Ρούσσης), Μπόζιαρης, Δημητριάδης, Μπαλίτσας, Σάλο, Κοτσαντίσογλου (65’ Αποστολίδης), Τσιαρσιώτης, Τσακνάκης (70’ Ντόλιας), Λιάκος (55’ Χαραλαμπίδης).
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Νταλακούρας): Κουτογλίδης, Κούσας, Ρούσσης, Ντόβας, Μπαρούτας, Νταντίδης, Αλωπούδης (62’ Περιστέρης), Πετράκος (85’ Καταγής), Ριμπέιρο (52’ Τσελάι Λ.), Κολοβός (85’ Βλάχος), Τσελάι Ρ. (65’ Λίτσκας).
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ