Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τα Αθλητικά Νέα.. απο τον Κώστα Μάρκου

Η επέλαση του κορονοιού και η συνεπακόλουθη οικονομική κρίση που μαστίζει τα σωματεία , αφήνει βαθιά το αποτύπωμα και στον νομό των Γρεβενών. Ως κεραυνός εν αιθρία η είδηση για μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα για δύο από τα πλέον ιστορικά σωματεία , ΑΕΠ Βατολάκκου και Κεραυνός Μεγάρου.
Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία για τον ιστορικό Πυρσό Γρεβενών. Δεν είναι μόνον ότι η ομάδα προσπαθεί να βρει την χαμένη της αίγλη , να ανανεωθεί ,να πρωταγωνιστήσει και να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες. Ωστόσο παρουσιάζονται και απρόοπτα εμπόδια, και αυτό έχει να κάνει με το γηπεδικό πρόβλημα, αφού η ομάδα  δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το ΔΑΚ για προπονήσεις. Η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει έκκληση στον Δήμο αλλά και τους υπευθύνους του σταδίου να βρουν λύσεις για την ιστορική ομάδα του Πυρσού. Άλλωστε ο Πυρσός ενώνει, και χρειάζεται τον ανάλογο σεβασμό από όλους.
Έναν παλιό γνώριμο παίκτη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι των Γρεβενών στο πρόσφατο παιχνίδι Ολυμπιακού – Ομόνοια. Πρόκειται για τον Τάσο Παπουλή που πλέον αγωνίζεται με την Κυπριακή ομάδα και έφτασε σε αυτή την ύψιστη διάκριση. Όσοι θυμούνται ήτανε ένας από τους παίκτες όπου στελέχωναν την πολύ αξιόλογη ομάδα του Πυρσού όταν μεσουρανούσε στις εθνικές κατηγορίες, με διοικητικό ηγέτη τον Δημήτρη Παπαϊωάννου. Όσοι είδαν τον Παπουλή, φυσικά νοστάλγησαν εκείνη την εποχή.
Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο κτηνοτροφικός Αστέρας μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 απέναντι στην ΑΕΠ Καραγιαννίων , η οποία αγωνίζεται στην Football League. Ο κτηνοτροφικός έκλεισε τον κύκλο των φιλικών αγώνων και μπαίνει στην τελική ευθεία εν όψη της έναρξης του πρωταθλήματος την μεθεπόμενη εβδομάδα. Με δηλώσεις ο τεχνικός Βλάχος Γεώργιος , δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία ων παικτών τους στην περίοδο της προετοιμασίας και υπογράμμισε πως ο κτηνοτροφικός βρίσκεται σε καλό δρόμο. <<Το πιο σημαντικό είναι να μπούμε σε αγωνιστική δραστηριότητα , να αποκτήσουν ρυθμό οι ποδοσφαιριστές καθώς και αγωνιστική ψυχολογία. Δείξαμε θετικά στοιχεία και μικρές αδυναμίες που οφείλουμε να βελτιώσουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε δέκα ημέρες να δουλέψουμε για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς .>>
Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του δήμου Γρεβενών, ήτανε προτεραιότητα από την αρχή της θητείας του Γεώργιου Δασταμάνη. Αυτό φαίνεται ότι επιτυγχάνεται στον μέγιστο βαθμό θα λέγαμε καθώς με την χθεσινή ανακοίνωση των έργων στο κολυμβητήριο , ολοκληρώνεται ένας κύκλος σημαντικών παρεμβάσεων στις αθλητικές υποδομές.  Σημαντική ήταν  η συνεργασία του βουλευτή του νομού μας στην πρόθεση της ένταξης του έργου όπου θα εκτελεστεί στο κολυμβητήριο. Ο κύριος Πάτσης συνέβαλε ώστε να τρέξουν οι εργασίες και να αποτελέσουν προτεραιότητα οι εργασίες για το κολυμβητήριο Γρεβενών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την σημαντική συμβολή στο έργο, του περιφερειάρχη κυρίου Κασαπίδη.
 
Στις 18 Οκτώβρη έχουμε πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής. Με την ομάδα του Πρωτέα να δηλώνει πανέτοιμη για μια αξιόλογη πορεία.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά την επανίδρυσή της , η Μαύρη θύελλα Κνίδης εξίσου ένα από τα ιστορικά σωματεία του νομού, οργανώνεται όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να παρουσιάσει ξανά ένα αξιοπρεπές σύνολο.
 
-Κώστας Μάρκου-