Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

” H Eθνική όπως την θέλαμε πάντα να είναι.. ”

* Γράφει ο Μάκης Λιοσάτος

Η Εθνική Ελλάδος ξεκινάει μια καινούργια περιπέτεια στο Uefa Nations League, μόνο που αυτή τη φορά το κάνει γεμάτη όνειρα και προοπτικές. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαν Σιπ, έχει επαναφέρει την περηφάνια και την αισιοδοξία στο εθνικό μας συγκρότημα και μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Η χρησιμοποίηση όλων των ταλέντων της νέας γενιάς, μπολιασμένη από την εμπειρία της προηγούμενης, έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή χημεία, που δείχνει να φέρνει αποτελέσματα.

Σταθεροί παίκτες όπως ο Κουρμπέλης, ο Μάνταλος κι ο Φορτούνης, αποτελούν το βασικό κορμό κυρίως στον άξονα. Νέοι, γρήγοροι και τεχνικοί ποδοσφαιριστές όπως ο Τσιμίκας, ο Μασούρας, ο Γιαννούλης κι ο Παυλίδης συμπληρώνουν ιδανικά στα άκρα και την επίθεση. Έχει πολύ ταλέντο αυτή η Εθνική και το βγάζει στο γήπεδο, δείχνοντας μοναδικές επιθετικές αρετές.

Κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μια ομάδα που θέλει τη μπάλα στα πόδια, ξέρει τι να την κάνει και πώς να συνδυαστεί για να πετύχει γκολ. Μέσα στο άρρωστο περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτά τα παιδιά αποτελούν αχτίδα φωτός. Ας τα στηρίξουμε όλοι όπως μπορούμε.

Πρώτος αντίπαλος σήμερα η Σλοβενία. Καλή ομάδα με συνοχή, που ανεβαίνει σταδιακά τα τελευταία χρόνια. Τίποτα σπουδαίο όμως που να μπορεί να τρομάξει τα φοβερά παιδιά του Βαν Σιπ.