Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κουπτσίδης: Ο Αυγενάκης να καλύψει το κόστος διαιτησίας των τοπικών πρωταθλημάτων

Πρόταση στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε η πολιτεία να αναλάβει το κόστος των εξόδων διαιτησίας στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, έκανε μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και τον Άγγελο Στίμο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Μεταξύ άλλων, σε απόδοση του soccerplus, είπε:

Για τις δυσκολίες των τοπικών πρωταθλημάτων: Έχουμε ζητήσει από δύο δήμους της περιφέρειας που ανήκει η ΕΠΣ Γρεβενών να συνδράμουν στην κάλυψη των εξόδων διαιτησίας στα τοπικά πρωταθλήματα. Μα καλή πρόταση θα ήταν να δει ο Αυγενάκης το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης πέρα από το αθλητικό μητρώο και να αναλάβει το κόστος των διαιτησίας των τοπικών αγώνων.

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα: Η μόνη λύση θα είναι πολιτική. Δεν μπορούν να αγωνιστούν οι ομάδες στα πρωταθλήματα χωρίς συμβόλαια. Θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση της πολιτείας.

Για το Παγκρήτιο και το Conference League: Όπως πληροφορήθηκα από τον υπεύθυνο του σταδίου έχει γίνει μόνο το 20% από όσα χρειάζεται για να γίνει ο τελικός του Conference League και το 50% από όσα πρέπει να γίνουν για γίνει έδρα της Εθνικής. Τη λύση μπορεί να δώσει μόνο ο αρμόδιος υπουργός. Να δεσμευθεί ότι τα έργα θα γίνουν. Αλλιώς θα εκτεθούμε. Εναλλακτικά αποφασίσαμε να δηλωθεί ως έδρα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ για τον τελικό του Conference League. Θα μπορούσε να είναι και το Καραϊσκάκης ή το ΟΑΚΑ.

Για τους αλλοδαπούς διαιτητές στις εγχώριες διοργανώσεις: Δεν υπάρχει καχυποψία με τους ξένους διαιτητές, που επίσης κάνουν λάθη. Είμαι υπέρ των ελλήνων διαιτητών. Αν τα λάθη των ξένων τα έκαναν Έλληνες θα γινόταν σύρραξη.

Για την αναδιάρθρωση: Είναι εξαιρετικά δύσκολο θέμα. Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλες τις παραμέτρους. Από τη στιγμή που η SL1 θέλει 14 ομάδες, πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τις δύο μικρότερες κατηγορίες. Πρέπει και ο υπουργός να πάρει θέση…

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: Πρέπει να διευθετήσουμε το θέμα της ημερομηνίας. Ο Αυγενάκης έπραξε σωστά και εξαίρεσε την ΕΠΟ από τον τρόπο τέλεσης των εκλογών. Υπάρχει αυτοδιοίκητο και εναρμόνιση του καταστατικού της ΕΠΟ με FIFA/UEFA. Πρέπει να πάψει η παραφιλολογία ότι θα εμποδιστούν οι εκλογές για να διοριστεί ΠΔΕ στην ΕΠΟ.

Για την τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ: Δεν ήταν διοίκηση τετραετίας. Λειτούργησε μεταβατικά και συναινετικά. Η επόμενη διοίκηση θα πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους, να έχει ανοχή από όλους και να κάνει ρηξικέλευθες τομές.

 

Πηγή: https://soccerplus.gr