Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Αθλητικές κουβέντες

– Μέσα σε μια περίοδο κρίσης και κάμψης για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, και πολύ ειδικότερα στα Γρεβενά, η είδηση προώθησης δύο διαιτητών στην Superleague αποτελεί όαση και φως μέσα στο σκοτάδι. Ο Κώστας Τσέτσιλας και ο Βασίλης Μωυσιάδης έγραψαν την δική τους ιστορία, διότι για πρώτη φορά ο νομός θα έχει διαιτητή και βοηθό στην υψηλότερη κατηγορία. Είναι μια επιβράβευση και για τους δύο και είναι ένα επιπλέον  κίνητρο για τα  παιδιά που ασχολούνται με την διαιτησία. Τα εύσημα ανήκουν και στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ Δημοσθένη Κουπτσίδη , για την ύψιστη αυτή διάκριση που έχει ο νομός μας.
 
– Αρκετές φορές στο παρελθόν οι άνθρωποι του Πρωτέα έχουν τολμήσει και δικαιώθηκαν με τις επιλογές τους . Η ομάδα μπάσκετ που αγωνίζεται και φέτος στην β΄ εθνική προχωρά στην υλοποίηση ενός νέου προγράμματος θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την αξιοποίηση των δικών της παιδιών. Η διοίκηση με επικεφαλής τον Μπάμπη Πενλίδη πιστεύει στην αξία και το ταλέντο των Γρεβενιωτών ,εμπιστεύτηκαν τις τύχες τις τεχνικής ηγεσίας σε ένα δικό της παιδί τον Γιάννη Χασιώτη και ξέρει καλύτερα απ’ όλους  τις δυσκολίες και αντιξοότητες που θα αντιμετωπίσει στην πορεία. Θα έχουν σύμμαχο τους φιλάθλους των Γρεβενών που πάντα στηρίζουν την προσπάθεια των τελευταίων ετών, αναγνωρίζοντας αξίες.
 
– Με συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά πάνω απ΄όλα με πολύ ενθουσιασμό,συνεχίζεται ο προγραμματισμός για τον Κτηνοτροφικό Αστέρα στην Γ΄Εθνική, που θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του νομού στις εθνικές κατηγορίες. Το συγκρότημα του Γιώργου Βλάχου σε συνεργασία με τον νεαρό πρόεδρο Τσιοπλή Ευάγγελο, υλοποιεί μεταγραφές δίνοντας προτεραιότητα σε παίκτες των Γρεβενών και βρίσκονται καθημερινά σε επαφές και συσκέψεις για όλα τα τρέχοντα ζητήματα. Η πρόκληση της Γ΄ εθνικής,  είναι κάτι που δεν τους φοβίζει ,αντιθέτως το εκλαμβάνουν ως κίνητρο για να αποδείξουν τόσο την ποδοσφαιρική αξία και ποιότητα της ομάδας , όσο και ο νομός των Γρεβενών μπορεί να διατηρήσει εκπρόσωπο στις εθνικές κατηγορίες, κάτι που δυστυχώς έχουμε χρόνια να δούμε.
 
– Έχοντας φτάσει στα τέλη Ιουλίου, η κατάσταση για τον ιστορικό Πυρσό, παραμένει ανησυχητικά στάσιμη και το χειρότερο είναι πως δεν φαίνεται κάποια λύση στο άμεσο μέλλον. Εγκλωβισμένος από το διοικητικό αδιέξοδο ο ιστορικός σύλλογος, αδυνατεί να κάνει τον στοιχειώδη προγραμματισμό για την νέα χρονιά και όσο ο καιρός περνάει βυθίζεται όλο ένα και περισσότερο στην ανυποληψία. 
 
– Καλό το γκράφιτι όσον αφορά το ΔΑΚ Γρεβενών , αλλά τα ουσιαστικά είναι άλλα. Κολυμβητήριο και κλειστό γυμναστήριο δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση παρ΄ότι έχουν προγραμματιστεί παρεμβάσεις η ουσία είναι ότι δεν βοηθούν τους πολίτες και κυρίως την νεολαία.
Περικυκλωμένο από χόρτα είναι το Ενωσιακό γήπεδο στα Γρεβενά, ενώ και εσωτερικά μετά από τόσα χρόνια απαιτείται συντήρηση και παρέμβαση .
 
 
Κώστας Μάρκου.
 

Δείτε ακόμα