Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αγώνας Προαγωνιστικής Ηλικίας στη Βασιλίτσα

Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε ο Αγώνας Προαγωνιστικής Ηλικίας (Γεννηθέντες 2001 – 2002) Βορείου Περιφέρειας στο Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσα Γρεβενών, που διοργανώθηκαν από τον Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Γρεβενών (Χ.Ο.Σ.Γ.) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (Ε.Ο.Χ.) το Σάββατο 06 Απριλίου 2013.

Με την βοήθεια στελεχών και φίλων του Συλλόγου επιτεύχθηκε ένας άριστος αγώνας παρά τις δύσκολες συνθήκες. Συμμετείχαν 85 νεοεισερχόμενοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Ο Χ.Ο.Σ. Γρεβενών συμμετείχε στους αγώνες με δεκατέσσερα (14) παιδιά. Μεγάλες και πολλές οι διακρίσεις για τους αθλητές του Χ.Ο.Σ. Γρεβενών με τους Πήχα Απόστολο να καταλαμβάνει την 2η Θέση στην κατηγορία 2001 και τους Τσιτσέλη Αθανάσιο την 1η Θέση και Τζουμάκα Απόστολο την 3η Θέση στην κατηγορία 2002.

Όλοι οι αθλητές παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο για την πρώτη επίσημη συμμετοχή τους σε αγώνα του Εθνικού Πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε θερμά την κα. Κυριακή Γιαννακίδου (Γενική Γραμματέας Αθλητισμού), τον κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη (Δήμαρχο Γρεβενών), τον κ. Βάϊο Κόραβο (Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας) και τον κ. Γρηγόρη Ευθυμιάδη (Τεχνικό Εκπρόσωπο της Ε.Ο.Χ.) που βοήθησαν στις απονομές των μεταλλείων.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους.