Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών έκοψε την Πίτα (video)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της Βασιλόπιτας του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών το βράδυ του Σαββάτου.

Οι γρεβενιώτες δήλωσαν έμπρακτα τη στήριξη τους προς το Γυμναστικό σύλλογο αφού η αίθουσα από πολύ νωρίς κατακλύστηκε από…

κόσμο, με αποτέλεσμα ορισμένοι που «άργησαν» δύσκολα κατάφεραν να βρουν θέση.

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας, της οποίας το φλουρί κέρδισε η  μεγάλη ομάδα του στίβου,  σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype  η  Ευαγγελία Χαντάβα, η οποία ξεκίνησε από τον Γυμναστικό Σύλλογο,  ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, δήλωσε τη στήριξη της στο Σύλλογο και  μίλησε για τις επιτυχίες της ομάδας  της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δασταμάνης και ο Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης από κοινού ανακοίνωσαν την δημοπράτηση της κατασκευής του ταρτάν στο ΔΑΚ μέσα στις επόμενες δέκα  ημέρες καθώς η μελέτη είναι έτοιμη αλλά και η συγχρηματοδότηση εξασφαλισμένη. Ένα έργο με συνολικό κόστος 1.500.000,00 € περίπου. Ο κ. Κουπτσίδης ανέφερε επίσης ότι θα κατασκευαστεί και το  υπόγειο προπονητήριο αλλά θα γίνουν και όλες οι κατασκευές που χρειάζονται στο Αθλητικό Κέντρο προκειμένου να καταστεί  σύγχρονο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής της Π.Ε. Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης , ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Λαπαρίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Λάτσος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών και δημοτικός  σύμβουλος Χρήστος Παρασκευαίδης , ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Κωνσταντίνος Παλάσκας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αρμπάρας Γεώργιος, περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

 

{youtube}2FVW0iooK5s|560|350{/youtube}