Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γιατί άραγε;

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού  διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού, από 14 έως 18 Ιανουαρίου 2013 στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου,  το 1o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Μαθητών και Φοιτητών….

 

Στις σχετικές εκδηλώσεις, οι οποίες περιελάμβαναν εκτός από τους αγώνες χιονοδρομίας και παιχνίδια στο χιόνι, πεζοπορία, ομιλίες κ.λ.π., συμμετείχαν φοιτητές και μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ακόμη και από την Κρήτη.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις και τους αγώνες ήταν προαιρετική και δωρεάν. Χορηγήθηκαν πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες και εκείνοι που διακρίθηκαν βραβεύτηκαν με μετάλλιο.

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ στα Γρεβενά υπάρχει ικανός αριθμός μαθητών που ασχολείται με τη χιονοδρομία και μάλιστα με υψηλές επιδόσεις, τα σχολεία των Γρεβενών ήταν απόντα και το κυριότερο τα παιδιά δεν είχαν καμία ενημέρωση για την εν λόγω εκδήλωση. Θα μπορούσαν, αν το γνώριζαν,  να συμμετέχουν ατομικά με την υποστήριξη των οικογενειών τους.

Ποιος έχει την ευθύνη γι αυτό; κι ενώ έχουμε το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο δίπλα μας, έχουμε αθλητές, αλλά προφανώς έχουμε και αδιαφορία και ανευθυνότητα.