Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Έγραψε ιστορία η Χαντάβα

Ιστορική πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Τουρκίας πήρε σήμερα η Καρσίγιακα καθώς επικράτησε με 3-2 σετ της Μπούρσα στο δεύτερο αγώνα στην έδρα της και κερδίζοντας το Χρυσό σετ πέρασε στα τελικά.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που ομάδα της Α2 κατηγορίας παίρνει την πρόκριση στους τελικούς.

Η Καρσίγιακα δεν ξεκίνησε καλά ωστόσο.

Η Μπούρσα πήρε προβάδισμα και η Καρσίγιακα έκανε λάθη με αποτέλεσμα να κερδίσει το σετ με 22-25. Στη Συνέχεια δεν έγινε κάτι το διαφορετικό, παρά την καλή αρχή στο σετ δε κατάφεραν να λυγήσουν την αντίπαλη ομάδα και έχασαν το σετ με 22-25.

Στο τρίτο σετ η Καρσίγιακα έπαιξε καλύτερα έδειξε φιλοδοξία, άρχισε από την αρχή καλά και πέρασε μπροστά με 4 πόντους κάνοντας το 7-3 και πήρε το σετ τελικά με 25-18.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα της Χαντάβα πετούσε στην κυριολεξία, κυριάρχησε σε όλα τα σημεία και κέρδισαν το σετ με 25-13 ισοφαρίζοντας 2-2.

Στο πέμπτο σετ η Καρσίγιακα πήρε γρήγορα κεφάλι έκανε το 8-4. Η Μπούρσα στη συνέχεια πίεσε και πλησίασε αλλά η Καρσίγιακα πήρε το σετ με 17-15 και οδήγησε το θέμα “πρόκριση” στο Χρυσό σετ.

Στο Χρυσό σετ η Μπούρσα ξεκίνησε καλύτερα μπαίνοντας μπροστά με 1-4, αναγκάζοντας τον προπονητή της Καρσίγιακα Ισμαήλ Γενγκίλ να πάρει τάιμ άουτ. Μετά από αυτό η Καρσίγιακα ισορρόπησε τον αγώνα και γύρισε το σετ κατακτώντας το με 15-11 πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τους τελικούς.