Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

9ος Αγώνας Μιχάλης Καραγιάννης. Βετεράνοι Κεραυνού Αγίου Γεωργίου -Πυρσός Γρεβενών

του Γάγαλη Ηλία

Την Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 διεξήχθη με επιτυχία ο 9ος Αγώνας Αγάπης «Μιχάλης Καραγιάννης» στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Γρεβενών, μεταξύ των ομάδων βετεράνων Κεραυνού Αγίου Γεωργίου και Πυρσού Γρεβενών.
Παλιές δόξες του Γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου έδωσαν το παρόν και θύμισαν στους φιλάθλους παλιές καλές μέρες. Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και επέτρεψε στους βετεράνους να ξεδιπλώσουν τις χάρες τους στο πράσινο χαλί με περίτεχνες ενέργειες.
Το σκορ του ημιχρόνου 1-1.Προηγήθηκε ο Κεραυνός με τον Κοτλίδα Βασίλη για να ισοφαρίσει με έξοχη εκτέλεση φάουλ φάουλ ο Βλάχος Κώστας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός πιο ουσιαστικός με γκολ των Παπαζήση Βασίλη μετά από πάσα του Γάγαλη Ζήση και Κιούρου Νίκου επεκράτησε με τελικό σκορ 3-2.Το δεύτερο γκολ του Πυρσού έκλεισε με μακρινό σουτ διπλασιάζοντας τα τέρματά του ο Βλάχος Κώστας.
Διαιτητής της συνάντησης ο Βασίλης Δερβίσης με άριστη διαιτησία.
Ακολούθησε δείπνο στην πιτσαρία-grill του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Ρούλη Ανδρεάδη, που πρόσφεραν οι παίκτες του Κεραυνού στους παίκτες του Πυρσού, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τη φετινή εκδήλωση προς τιμήν του αείμνηστου Προέδρου του Αγίου Γεωργίου Μιχάλη Καραγιάννη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους στον Κεραυνό οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές: Σπανούδης Νώντας και Παπαθανασίου Δημήτρης (Τζίμης).
Οι απονομές έγιναν από τον Φώτη Πέγιο Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αγίου Γεωργίου και από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή και προπονητή του Κεραυνού Γιάννη Κυριακίδη.
Για την ιστορία τα ονόματα αυτών που έδωσαν το αγωνιστικό παρόν:

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ(προπονητής Γάγαλης Ηλίας) :Σπανούδης,Φιλιόπουλος Δ.,Μπασδέκης,Παπαθανασίου,Ελευθεριάδης Κ.,Γάγαλης Ζ.,Κιούρος,Κοτλίδας,Φίλιος,Μιχαηλίδης,Σαράντης,Γάγαλης Η,Ελευθεριάδης Π.,Παπαζήσης,Φάσσας .,Φιλιόπουλος Γ.,Βλάχος Θ.,Γκόλιας Τ.,Ανδρεάδης .

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΥΡΣΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (προπονητής:Αναγνώστου Σάκης):Μπακαϊμης,Αναγνώστου Σ.,Βλάχος Κ.,Τόλης Ν.,Ιορδανίδης Χ.,Αναγνώστου Τ.,Μπουρέλας Κ.,Μπουκογιάννης Χ.,Τσιοπλής Γ.,Δρουδάκης Γ.,Μπαρμπαγιάννης,Βλάχος Κ.,Κούσκουρας Γ.,Ζόρρας Σ,Κολτίδας Δ,.