Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΡΕ!!!!!!!!

Καλημέρα από Νυρεμβέργη Γερμανίας

Σαν φρέσκος κάτοικος Νυρεμβέργης προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου και τους γύρο μου ότι όλα στην Ελλάδα δουλεύουν ρολόι και ειδικά στο δημόσιο, αλλά τελικά κατάλαβα σήμερα ότι “πλανάμαι πλάνην οικτρά”.

 

3 εβδομάδες τώρα προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο… στο Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών και σε 5 διαφορετικά νούμερα που έχουν αλλά δεν απαντάει απολύτως κανένας!!!!!!! Δεν το σηκώνει κανένας!!!!!!!!!!!!!!!

Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το σημερινό, όπου προσπαθώ από τις 9 το πρωί μέχρι και τώρα 12 να μιλήσω πάλι με το Ειδικό Ληξιαρχείο, το Ελληνικό προξενείο στο Μόναχο, με τον Δήμο Κατερίνης αλλά και με το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου στο τμήμα των ταυτοτήτων, αλλά τίποτα.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!

Επειδή όμως πρέπει να τα λέμε όλα, σήμερα που πήρα στον δήμο Κατερίνης, το σήκωσε μια κυρία και μου λέει ενα λεπτό και μετά για τα επόμενα 3 λεπτά άκουγα τα έξης:-Πόσο τα έχεις τα 3 μπλουζάκια?

-Λώλενγκα(12)ευρώ Κυρία

-Αν πάρω και το παντελονάκι πόσο θα μου τα αφήσεις καλέ?

-Έλα κυρία δώσε 15

Αυτά τα τρελά άκουγα και μετά που έπιασε το ακουστικό η “δημόσιος υπάλληλος” μου λέει:

-Αχ κόλλησε το computer μου, πάρτε σας παρακαλώ στο 427 και το κλείνει. ΕΛΛΗΝΑ… πουθενά αλλού δεν θα κάνουν να σηκώσουν το τηλέφωνο για 3 συνεχόμενες εβδομάδες, μα πουθενά!!!!!!!!!!

Προσπαθώ να βρω λύση στο πρόβλημα που έχω με τη λάθος ημερομηνία στη ταυτότητα τη αστυνομική αλλά δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ!!!!!!!

Ποιόν να πάρω??????? τον ΘΕΟ

Βρε πάρτε κεφάλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!