Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Μια ευχάριστη ΕΚΠΛΗΞΗ από την Μητρόπολη Γρεβενών.

Δύσκολοι καιροί. Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα όλων των νοικοκυριών και όλων των επιχειρηματικών κλάδων.

Οι ελπίδες όλων ή των περισσοτέρων προσανατολίζονται στη Θεία Φώτιση, ώστε μέσω των σωστών επιλογών να βρεθεί η λύση, όποια και αν είναι αυτή.

 

Για πρώτη φορά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,

όχι μόνο σαν ελεύθερος επαγγελματίας αλλά και σαν παιδί, σήμερα με μεγάλη μου έκπληξη και ευχαρίστηση ένιωσα ότι η Εκκλησία και η Μητρόπολη Γρεβενών είναι πιο κοντά σε εμάς από κάθε άλλη φορά. Πιο κοντά στον κόσμο των Γρεβενών.

 

Παραμονή Θεοφανείων. Άγια ημέρα ξημερώνει. Από τότε που θυμάμαι, για πρώτη φορά στα τριάντα οχτώ μου χρόνια οι κληρικοί των Γρεβενών γυρνάνε με το Σταυρό και το Βασιλικό να μοιράσουν τη Θεία Ευλογία, σε όλα τα καταστήματα της πόλης μας. Για εμένα δε μοίρασαν μόνο ευλογία, αλλά ελπίδα και στήριξη. Δε θυμάμαι άλλη φορά να νιώθω ότι η Μητρόπολη των Γρεβενών είναι τόσο κοντά στον κόσμο της πόλης μας, να νιώθω ότι συμπάσχει με τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει.

 

Μέσω αυτής της μικρής επιστολής θα ήθελα να συγχαρώ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαυίδ καθώς και όλα τα μέλη της Μητρόπολης Γρεβενών για αυτή την κίνησή τους και να ευχηθώ φώτιση σε όλες τις προσπάθειες στήριξης και καθοδήγησης των συμπολιτών μας.

 

Τέλος εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους τους Γρεβενιώτες, με υγεία και φώτιση.

 

Με εκτίμηση

 

Πέτρος Μιμηλίδης

(ελεύθερος επαγγελματίας)