Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Αν δεν αλλάξουμε πώς θα επιβιώσουμε;(Νικόλαος Α.Τσιάτας)

«O πολιτισμός μας μπορεί να αλλάξει, να βελτιωθεί ή ακόμη να χειροτερέψει, αλλά εκείνο που είναι βασικό, είναι η επιβίωση. Εάν δεν επιβιώσουμε, δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα. Αλλά και αν δεν αλλάξουμε, από την άλλη, πώς θα επιβιώσουμε; O άνθρωπος συνηθίζει σ’ αυτό που είναι και δεν θέλει ν’ αλλάξει, έστω κι αν δεν ζει καλά…». Έτσι ξεκίνησε μια συνέντευξη του ο ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης πριν δύο χρόνια, όπου μίλησε για την ελληνική και διεθνή πολιτική σκηνή.
Συνηθίσαμε και εμείς, στην μικρή κοινωνία των Γρεβενών, να ζούμε απλά για να ζούμε. Τώρα το πώς θα σηκωθούμε λίγο ψηλότερα, για να δούμε τις αμυγδαλιές ν’ ανθίζουν, τα μάρμαρα να λάμπουν στον ήλιο και τη θάλασσα να κυματίζει (Γιώργος Σεφέρης) είναι στο χέρι μας.
Από την πρώτη μεταρρύθμιση στην αυτοδιοίκηση «Καποδίστριας 1997» και στην συνέχεια «Καλλικράτης», προωθήθηκε ένα νέο μοντέλο διοικητικής οργάνωσης και λειτουργίας του κράτους. Αν ανατρέξουμε στα προεκλογικά φυλλάδια των υποψηφίων Δημάρχων, βλέπουμε ιδέες, προτάσεις, για το περιβάλλον, για έργα ποιότητας ζωής, για την ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα, για επενδύσεις στον δευτερογενή τομέα και για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, του τουρισμού, για την νεολαία, και άλλα. Το τι υλοποιήθηκε ή όχι μπορεί ο καθένας να το αντιληφθεί. Χωρίς να υποτιμήσει ή να υπερτιμήσει τους υποψηφίους δημάρχους και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ο κάθε πολίτης μπορεί να δει ποιος υποψήφιος είναι αυτός που δίνει προοπτική, αυτός που θα είναι δημιουργικός και αποτελεσματικός. Ο νέος αυτοδιοικητικός νόμος ,ο «Κλεισθένης», προτάσσει τις συνεργασίες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εκεί θα κριθούν, όσοι εκλεγούν, χωρίς αντιπαλότητες, για το καλό και την προκοπή του τόπου μας.
Με τη συμμετοχή σας και την ψήφο σας, να επιλέξετε αυτόν που σας εκφράζει. Στόχος μου είναι να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλεονεκτήματα που μας κληροδότησε η ιστορία του τόπου μας. Αγώνας και Νίκη

Δείτε ακόμα