Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Είναι φασίστες οι μαθητές που υπερασπίζονται την ελληνικότητα της Μακεδονίας;

Του Φώτη  Σιούμπουρα

Δηλαδή , για να έχουμε καλό ερώτημα: καταλήψεις σχολείων μπορεί να γίνονται και είναι σωστό πράγμα αν οι μαθητές-καταληψίες καθοδηγούνται από τους καθηγητές και τους γονείς μειοψηφιών, που έχουν μπουκώσει τα μυαλά των παιδιών τους με τόνους προπαγάνδας κομματικής και προπαγάνδας αφελληνισμού; Καταλήψεις όμως σχολείων από μαθητές που θέλουν να διαμαρτυρηθούν για την συμφωνία των Πρεσπών και να υπερασπιστούν την ελληνική Μακεδονία, παρακινημένοι κι αυτοί από τους δικούς τους γονείς, δεν μπορούν να γίνουν; Και αν πραγματοποιηθούν, όπως αυτές στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Β. Ελλάδος, οι μαθητές-καταληψίες είναι …φασίστες, όπως τους χαρακτηρίζουν όλοι αυτοί οι ανιστόρητοι «ιδεολογικοί εγκληματίες της εκπαίδευσης»; Λοιδορούνται από τον υπουργό Παιδείας και άλλους ομοϊδεάτες του ως φασίστες «σπρωγμένοι από τη Χρυσή Αυγή» όσοι μαθητές προχώρησαν σε καταλήψεις σχολείων της Β. Ελλάδος και αλλού διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις σε καθηγητές και που αυτές οι αντιδράσεις εξελίχτηκαν σε διαμαρτυρίες για το Μακεδονικό και για τις Πρέσπες.

Όταν όμως παλαιότερα «άλλοι μαθητές» έκαναν καταλήψεις δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι μια μέρα θα κάνουν το ίδιο και άλλοι ; Ούτε ότι έτσι άνοιγαν το δρόμο για να κάνουν καταλήψεις και να τα κάνουν μπάχαλο και οι χρυσαυγίτες τα σχολεία;

Όταν κάποτε σπουδαστές και μαθητές, καθοδηγούμενοι και από  καθηγητές, κατέβαιναν σε διαδηλώσεις για το Κυπριακό εναντίον της Τουρκίας, της Αγγλίας και της κυβέρνησης Καραμανλή, φωνάζοντας για Ένωση με την Ελλάδα, ήταν αγωνιστές δεν ήταν φασίστες.

Τώρα οι μαθητές απαγορεύεται να διαδηλώνουν και να διαμαρτύρονται ακόμη και για συμφωνίες, που αφορούν στην πατρίδα, επειδή αυτές είναι της ομοϊδεάτικης «πρώτης φορά αριστερής κυβέρνησης» .

Όλοι αυτοί όμως που με ανακοινώσεις, δηλώσεις και  μέσω διαδικτύου χαρακτηρίζουν όπως χαρακτηρίζουν τους διαμαρτυρόμενους μαθητές-καταληψίες και σπέρνουν εμφύλιο στα σχολεία πρέπει να καταλάβουν ότι με αυτή τη στάση τους σπρώχνουν τους μαθητές, που αγαπάνε την πατρίδα τους και τίποτε παραπέρα, στη αγκαλιά της Χρυσής Αυγής. Η οποία δεν υπάρχει αμφιβολία βάζει το χεράκι της και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις καταλήψεις για να σπρώξει προς το μέρος της τους ανυπεράσπιστους μαθητές , που λοιδωρούνται επειδή υπερασπίζοναι την πατρίδα με τον νεανικό τους ενθουσιασμό.  

Σ.Σ. Την ώρα που γίνονται αυτά, Σκοπιανός αγρότης ξώλωνε 105 (εκατόν πέντε) πυραμίδες από τα σύνορα Ελλάδας και Σκοπίων, οι οποίες καθορίζουν επακριβώς την όριογραμμή ! Η δολιοφθορά αυτή (για την οποία λίγοι είπαν λίγα) που απαιτεί ώρες αν όχι μέρες εργασίας, έγινε χωρίς να πάρει είδηση κανείς από όσους υποτίθεται φυλάνε τα σύνορα της χώρας μας! Που ν ακουμπήσουν σήμερα τα παιδιά;

Δείτε ακόμα