Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η ΔΕΞΙΑ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ..!

Του Γιώργου Νούτσου

Κοντά 300 “πεφωτισμένοι” προμοτάρουν, την κυβέρνηση και υπογράφουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών ! Υπογράφουν σε ένα κείμενο, που σε τίποτα δεν διαφέρει απο τις επίσημες προπαγανδιστικές ανακοινώσεις του Μαξίμου και τίποτα παραπάνω δεν κάνει από το να αναπαράγει την κομματική και κυβερνητική προπαγάνδα του Σύριζα, με τον μανδύα ασφαλώς, των “πεφωτισμένων” υπογραφών τους, άρα με την δήθεν αυθεντία και βαρύτητα της “προικισμένης” διανόησης και πολιτισμικής εμβάθυνσης, που νομοτελειακά τον ακολουθεί !!!


Είναι όμως έτσι; Αρκεί κανεις να διαβάσει την κατάπτυστη ανοιχτή επιστολή, για να αντιληφθεί την καμουφλαρισμένη αλήθεια…


Αυτοχαρακτηρίζονται Αριστεροί…..Αυτο απο μόνο του, δίνει την απάντηση στα κίνητρά τους και δικαιολογεί απόλυτα την απάτριδα αντίληψή τους, γενόμενοι ουρά των ιδεοληψιών της ιδεολογίας που τους εκφράζει.


Αυτοχαρακτηρίζονται “διεθνιστές”…..οπότε η στάση τους σαφώς και είναι απόλυτα συνεπής με τις προσωπικές τους προτάξεις, μόνο που αυτές ουδόλως ενδιαφέρουν την χώρα, ό,τι την συναποτελεί και φυσικά τους Έλληνες.


Χαρακτηρίζουν οι πεφωτισμένοι νόες, “φασίστες” , όσους αντιδρούν σθεναρά και επιλέγουν να εγκαταλείψουν την απραξία και να βγουν στους δρόμους διαδηλώνοντας για την Μακεδονία μας. Φασίστες λοιπόν κατα αυτούς, το 80% των Ελλήνων που αντιδρούν στο ξεπούλημα των Εθνικών Δικαίων.


Κάνουν όμως και κάτι άλλο…Εξακολουθούν να μονοπωλούν επικοινωνιακά, τον κόσμο των διανοούμενων και των ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών – άσχετα αν εκφράζουν εντελλόμενες και εν πολλοίς αργυρώνητες θέσεις – εκμεταλλευόμενοι στο άπακρον την ανυπαρξία φωνής, αντίδρασης και πρωτοβουλιών των πολύ περισσότερων και ποιοτικότερων φιλελεύθερων, δημοκρατικών και πατριδολάγνων φωνών του ευρύτερου Δεξιού, πατριωτικού χώρου, όπως επί σειρά δεκαετιών πράττουν, δημιουργώντας τους, ενοχικά σύνδρομα υστέρησης και κατωτερότητας…


Οφείλει μετά τα παραπάνω, η πατριωτική Δεξιά κι όσοι πολλοί ασπάζονται τις θέσεις της για την Ελλάδα, την αυθυπαρξία της, το ιστορικό της βάθος και τις διαχρονικές της αξίες, να αντιδράσουν. Να εκφράσουν θέσεις, που να αναδεικνύουν το έγκλημα που συντελέστηκε – και συντελείται – και τις ανιστόρητες ιδεοληπτικές θέσεις της κυβέρνησης και των υποστηρικτών της, θέτοντας από κάτω, επώνυμα και φαρδιά πλατιά, την βαρύτιμη υπογραφή των αδιαμφισβήτητης και ασύγκριτης αξίας και ποιότητας, ανθρώπων της πραγματικής διανόησης, του πολιτισμού και της πατριδολάγνας επιστημονικής σκέψης…Κι αν κάποιος πρέπει να τους συντονίσει και να πάρει πρωτοβουλίες για αυτό, ας το πράξει τώρα..


Η καπηλεία και ο ερμαφροδιτισμός, η παραποίηση και η παραπληροφόρηση, η Αριστερίστικος σκοταδισμός και οι νεοταξικές ανέξοδες ρητορείες οφείλουν να λάβουν θαρρετά τέλος…και οι Ελληνικές, καθαρές και έντιμες επιστημονικές, ιστορικές και καλλιτεχνικές φωνές, έχουν χρέος Εθνικό, μαζικά και ανυστερόβουλα, να βάλουν την υπογραφή τους στην ιστορική, Εθνική και αξιακή μας συνέχεια….


Προτρέπω και αναμένω…………………!!!!