Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ 26/01/2018

1 Βροντερό παρών έδωσαν χιλιάδες κόσμου στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια. Πάντως ακόμα περιμένουμε τοπικούς Φορείς των Γρεβενών να πάρουνε θέση και ποιος ο λόγος που κρύβονται.
2 Πρόσωπα γνωστά , από τους χώρους του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας, τεχνοκράτες, επιστήμονες, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών ομάδων «παίζουν» για τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ Σύμφωνα με την Εφημερίδα Παραπολιτικά. Στα Γρεβενά, εκτός από τη δεδομένη υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή Τιμολέοντος Κοψαχείλη, έντονα κινείται ο δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης. Δυνατή υποψηφιότητα χαρακτηρίζουν αυτήν του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρη Τσακνάκη, αν τελικά αποφασίσει να είναι στο ψηφοδέλτιο, ενώ ισχυρό στίγμα έχουν δώσει οι Απόστολος Τσένης και Θανάσης Σταυρόπουλος. Πάντως σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες ακούγεται έντονα το όνομα μιας δυναμικής γυναίκας της Αυτοδιοίκησης που ενώνει πολλούς καθώς και του Δημοτικού Συμβούλου Γρεβενών, π.Αντιδημάρχου και π.Προέδρου του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, γνωστού Δημοσιογράφου με μεγάλη απήχηση στην Ευρύτερη Περιοχή, Βάϊου Κόραβου.
3 Παρών στα Αυτοδιοικητικά του τόπου Δήλωσε ότι θα είναι κατά την Διάρκεια της Εκδήλωσης του Συνδυασμού Μαζί Συνεχίζουμε για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ο Επικεφαλής και π.Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης,ο οποίος παράλληλα τόνισε στην Ομιλία του ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική. Πάντως η Εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία συγκεντρώνοντας Φίλους και Ψηφοφόρους που στηρίζουν τον Ντένη Κουπτσίδη.
4 Έντονες και Άμεσες ήταν Οι Αντιδράσεις των Τοπικών Φορέων των Γρεβενών σε Δημοσίευμα της Εφημερίδας Δημοκρατία για το Ενδεχόμενο Κλεισίματος του Κέντρου Νεοσυλλέκτων των Γρεβενών. Σημανδράκος, Κουπτσίδης και Δασταμάνης εξέφρασαν την Άμεση Αντίδραση τους για μια δομή η οποία είναι σημαντική για τα Γρεβενά. Πάντως να σημειωθεί ότι με σχετική Ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βουλευτής του Σύριζα Π.Ε Κοζάνης Γιώργος Ντζιμάνης για την Συνάντηση που είχε με τον Αρχηγό του ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή ο ΑΓΕΣ διαβεβαίωσε τον κ. Ντζιμάνη ότι θα παραμείνει ως έχει σαν ΣΥΠΟ (Σημείο Υποδοχής Οπλιτών) το Στρατόπεδο Καραχάλιου και παράλληλα θα διατηρήσει τον επιχειρησιακό του ρόλο.
5 Διχασμό στο Εσωτερικό της Παράταξης του Καρυπίδη αποτέλεσε η μη Ψήφιση του Ψηφίσματος που πρότεινε η Περιφερειακή Αρχή για το Θέμα της Ονομασίας των Σκοπίων αφού αρκετοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι και Αντιπεριφερειάρχες δεν Ψήφισαν ΟΧΙ Και Λευκό στην Πρόταση του κ.Καρυπίδη. Απο τα Γρεβενά οι Καναβός, Γιαννόπουλος και Δασκαλόπουλος δεν στήριξαν την Πρόταση Καρυπίδη. Με Παρέμβαση του Στο Περιφερειακό Σύμβούλιο ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Σημανδράκος τόνισε ότι είναι Λυπηρό να μην μπορούμε να εκδώσουμε ένα κοινό Ψήφισμα για να Στηρίξουμε τη Μακεδονία που είναι μια και Ελληνική και ότι πρέπει να σεβόμαστε την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας και ότι κληρονομήσαμε από τους Προγόνους μας.
6 Σε Σημαντικές Παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας αναφέρθηκε κατά την Διάρκεια Συνέντευξης Τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Σημανδράκος.ο κ.Σημανδράκος αναφέρθηκε στα Πατώματα τονίζοντας ότι το έργο έχει παραληφθεί από το Ανάδοχο και οι Υποδομές είναι έτοιμες και σε σύντομο χρονικό Διάστημα ελπίζει να Γίνει η Κλήρωση των Οικοπέδων στους Δικαιούχους. Παράλληλα Θετικές είναι οι Εξελίξεις και για άλλα Σημαντικά Έργα στην Περιφερειακή Ενότητα που θα δώσουν ανάσα το 2018 στα Γρεβενά, Έργα που ξεπερνάνε τα 2 Εκατομμύρια Ευρώ.
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους

Δημήτρης Βακρατσάς
Δημοσιογράφος

Δείτε ακόμα