Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Με τη Ματιά του Δημήτρη 16/10

1 Πολλές και συχνές είναι οι Επισκέψεις του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Παντελή Αργυριάδη στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών τώρα τελευταία. φήμες λένε ότι ο κ. Εκτελεστικός δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Περιφερειάρχη και Προσωπικό του Φίλο Θεόδωρο Καρυπίδη, ενώ άριστες σχέσεις διατηρεί και μάλλον τώρα τελευταία έχουν αναθερμανθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκο. Aυτό θα φανεί στις Επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές ποιοι θα είναι σύμμαχοι και ποιοι άσπονδοι Φίλοι.
2 Στα Γρεβενά βρέθηκε για τις Εορταστικές Εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Πόλης ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης ο οποίος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκο και άλλους τοπικούς Φορείς τίμησαν τις Εκδηλώσεις ενώ απόλαυσαν και τον Καφέ τους σε Κεντρικό Μαγαζί στην Πλατεία της Πόλης άλλωστε οι εορταστικές Εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια μιας πόλης πάντα ενώνουν τους Πολιτικούς, εστω και για λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές η οποίες προβληματίζουνε πολλούς και φυσικά το τι θα κάνουνε και άλλα πολλά που δεν θα σας τα αποκαλύψουμε σήμερα ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης.
3 Την προγραμματική σύμβαση για τη δημιουργία του Κέντρου πιστοποίησης μανιταροσυλλεκτών στα Γρεβενά, υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Γρεβενών Νίκος Ράμμος. Μια αξιόλογη Πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Σημανδράκου και του Νίκου Ράμμου θα ξεκινήσει το Επόμενο Διάστημα προχωρώντας στη δημιουργία μιας περιοχής εκπαίδευσης μανιταροσυλλεκτών από όλη την Ελλάδα»
4 Προβληματισμένος για την πορεία και τις εξελίξεις μιας ιδέας που «γεννήθηκε» το 2007 και αφορά την κατασκευή ενός Αστεροσκοπείου Εκπαιδευτικού Κέντρου στο Όρλιακα Γρεβενών εμφανίστηκε ο Γρεβενιώτης επιφανής Αστροφυσικός του Εργαστηρίου Αστροφυσικής και Διαστημικής Έρευνας του Πανεπιστημίου του Σικάγο και συνεργάτη της NASA Θανάση Οικονόμου. Ας Ελπίσουμε το Όνειρο του Θανάση Οικονόμου στο οποίο πίστεψε και Στήριξε η Πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών και ο Τότε Νομάρχης Δημοσθένης Κουπσίδης να πάρει σάρκα και οστά και να έχουμε θετικές Εξελίξεις για το Καλό της Περιοχής.
5 Στο Νοικοκύρεμα των Οικονομικών του Δήμου Προχώρησε το Τελευταίο Διάστημα Ο Δήμος Δεσκάτης αφού Εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δεσκάτης ο ισολογισμός χρήσης για το έτος 2016, στον οποίο αποτυπώνεται ξεκάθαρα η εξυγίανση και η θετική πορεία των οικονομικών του Δήμου κάτι το οποίο πιστώνεται Θετικά ο Δήμαρχος Δημήτρης Καραστέργιος και οι Συνεργάτες του. Πάντως το επόμενο διάστημα ο Δημήτρης Καραστέργιος μας επιφυλάσσει πολλές Εκπλήξεις για την Περιοχή.» Σύντομα θα σας τις Αποκαλύψει η Στήλη.
6 Σε αίτηση ακύρωσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, κατά της Κοινής Υπουργικής Αποφάσεως των Υπουργών Οικονοµικών, Υποδοµών και Μεταφορών σχετικά µε την χωροθέτηση νέων σταθµών διοδίων στην Εγνατία οδό και τους κάθετους άξονες αυτής, προχωρά ο Δήμος Κοζάνης και ο Δήμος Βοϊου.Θα πρέπει το επόμενο διάστημα να ενεργοποιηθούνε και οι φορείς των Γρεβενών και της Καστοριάς οι Δήμοι και οι Αντιπεριφέρειες αλλά και οι Επαγγελματικοί Φορείς και να κάνουνε ανάλογες Κινήσεις αντιδρώντας στην Τοποθέτηση των Διοδιών.
7 Στα Γρεβενά Βρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος & Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος όπου επισκέφθηκε με φίλους την Ετήσια Εμποροπανήγυρη της Περιοχής και ξέχασε για λίγο της Δύσκολες Υποχρεώσεις που έχει κάθε Τρίτη στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας. ο Δημήτρης Σαββόπουλος ετοιμάζεται για τις Επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές αφού πολλοί είναι αυτοί που τον Λένε να προχωρήσει για το Δήμο Καστοριάς αλλά. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις του Πρώην Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.
8 Μια όμορφη φιλανθρωπική εκδήλωση διοργάνωσε ο «Σύλλογος Καρκινοπαθών, Φίλων και Συγγενών Γρεβενών – ΣΤΗΡΙΖΩ – ΕΛΠΙΖΩ» σε συνεργασία με το γυμναστήριο Γρεβενών «HOME PLACE όπου Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Συγχαρητήρια σε όλους για τι τέτοιες δράσεις αποδεικνύουν ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι.

Δημήτρης Βακρατσάς
Δημοσιογράφος