Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

BATUCALDA FESTIVAL – ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΦΟΡΕΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ

Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους εκπροσώπους και τα μέλη φορέων της πόλης, τους επαγγελματίες και τους πολίτες. Την ερχόμενη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και ώρα 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών θα προχωρήσουμε σε λεπτομερή ενημέρωση-παρουσίαση σχετικά με το φεστιβάλ BATUCALDA που θα λάβει χώρα 7-9 Ιουλίου στην πόλη μας.

Το εν λόγω φεστιβάλ διεξάγεται για πρώτη φορά. Η εξαιρετική απήχηση της διοργάνωσής του όμως κατάφερε ήδη από την αρχική έκδοσή του, να προκαλέσει μεγάλο πανελλήνιο ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής δηλώσανε συμμετοχή πάνω από 80 μουσικοί (πιστεύουμε ο αριθμός θα αυξηθεί) με μπάντες από σχεδόν όλη την Ελλάδα. Από Δράμα, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Άρτα, Βόλο, Αθήνα και Κρήτη θα έρθουν στα Γρεβενά για ένα τριήμερο! 

Το γεγονός αυτό μας καθιστά παράλληλα χαρούμενους αλλά και υπεύθυνους ώστε να διεξαχθεί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία και οφέλη για την τοπική κοινωνία.

Συμβαίνει για πρώτη φορά στα πολιτιστικά δεδομένα της Ελλάδας και αποτελεί μια πρωτότυπη εκδήλωση-ιδέα που διοργανώνεται με πρωτοβουλία γρεβενιωτών ενεργών πολιτών.

Με εκτίμηση

Οι διοργανωτές,

Κριτσάου, μπάντα κρουστών δρόμου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Ωδείου Γρεβενών

S+ αισθeτικό, δημιουργικό γραφείο