Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

“Οι Ελεύθεροι κι ωραίοι” Μαγευτική συναυλία – αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή (VIDEO)

Με αφορμή την  Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης από Εξαρτησιογόνες Ουσίες Νομού Γρεβενών “Ορίζοντες”, διοργάνωσε συναυλία – αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή “Οι Ελεύθεροι κι ωραίοι” και με σύνθημα “γιατί ο Πολιτισμός και η Νεολαία μπορούν… “.

Τις μελωδίες ερμήνευσαν καταξιωμένοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως…

ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Μανώλης Χατζημανώλης, η Στέλλα Παπαλάμπρου και οι Κωνστανίνα Τεντόγλου με τον Νίκο Ματθαίου. Έκτατη συμμετοχή είχε και η Μελίνα Κανά.

Μαζί με την Χορωδία και Ορχήστρα Νέων “Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος” της ομώνυμης ενορίας της Θεσσαλονίκης και σε διεύθυνση του Χρυσόστομου Σταμούλη, που τυχαίνει και Πρόεδρος της Θεολογικής Σχολής στο Α.Π.Θ., από κοινού χάρισαν μοναδικές στιγμές στο κατάμεστο Ανοικτό Θέατρο της πόλης των Γρεβενών.

Το κοινό μαγεύτηκε από νωρίς και συνόδευε τους τραγουδιστές συμμετέχοντας ολόψυχα, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς η συγκεκριμένη χορωδία αποτελεί γέννημα θρέμμα του Σεβασμιωτάτου από την εποχή που ήταν ιερέας στον συγκεκριμένο ναό της Θεσσαλονίκης.

Στα ευχάριστα παραλειπόμενα μπορεί κάποιος να προσθέσει και το γεγονός πως ο βαρύς γεμάτος σύννεφα ουρανός κράτησε μέχρι το τέλος της συναυλίας, οπότε κι άρχισε το ψιλόβροχο. 

 

 {youtube}ndts1ueludE|700|450{/youtube}