Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης ”ο Αιμιλιανός” συμμετείχε στο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων στα Γρεβενά

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης ”ο Αιμιλιανός”  συμμετείχε με την παρουσίαση του χορευτικού του, τη δεύτερη βραδιά των εκδηλώσεων, στο 3ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων στα Γρεβενά που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών.

Μαζί με το Λαογραφικό Όμιλο Κοζάνης: Φίλοι της Παράδοσης, το Σύλλογο Μεγαλολιβαβιωτών Πάικου Θεσσαλονίκης, τον Πολιτιστικό σύλλογο <<Μαρκίδες Πούλιου>> Σιάτιστας και το συγκρότημα GHIZERAY στο τέλος της βραδιάς, έδωσαν μια ξεχωριστή, πανηγυρική νότα σ΄ αυτό το φεστιβάλ των τοπικών προϊόντων. Φυσικά όλοι οι σύλλογοι για την άψογη παρουσίαση τους εισέπραξαν το ένθερμο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, ιδιαιτέρως όμως ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης (και φυσικό ήταν) αφού παρουσίασε τοπικούς γρεβενιώτικους χορούς.

Σήμερα ο Σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τον Εμπορικό Σύλλογο Γρεβενών τόσο για την αξιόλογη διοργάνωση των 3/μερων εκδηλώσεων όσο και την φιλοξενία που παρείχαν στο σύλλογό μας. Το αποτέλεσμα της ομολογουμένως πετυχημένης βραδιάς μας ανταμείβει όλους.

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γ. Γραμματέας

 Λότσιος Αθανάσιος                                        Ντάγκας Νικόλαος